Mergi direct la conținut »
VIDEO / Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei. „Aș vrea să o mai țin lângă mine, să mai profit, să o mai iubesc puțin”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei. „Aș vrea să o mai țin lângă mine, să mai profit, să o mai iubesc puțin”

VIDEO / Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei. „Aș vrea să o mai țin lângă mine, să mai profit, să o mai iubesc puțin”

În timp ce multe mămici încep să caute grădinițe pentru copiii lor încă de când aceștia împlinesc un an, Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei. Cântăreața susține că, deși este presată de cei din jur, nu vrea să o dea pe Ela la grădiniță.

De Denisa Macovei,

Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei

Peste două luni, Ela, fiica Andreei Bălan, va împlini doi ani, vârstă la care mulți părinți își duc deja copiii la grădiniță, însă ea nu se va alătura valului. Cântăreața și soțul ei, George Burcea, nu sunt pregătiți să se despartă de micuța lor, mai ales că este la vârsta la care îi surprinde zilnic și consideră că nu vor să piardă niciun moment. „Abia acum începe să fie foarte tare pentru că începe să vorbească și știe ce vrea și înțelege tot. Știe ce-i place. Mă ia de mână și mă duce la frigider și îmi arată ce vrea, chiar dacă nu știe să zică. Începe să fie mega fun. Adică a fost frumos și până acum, doar că era mititică, unde o puneai acolo stătea, dar acum chiar e mega distractivă. Stătea cuminte până a început să meargă, după, gata”, ne-a spus Andreea, care crede că din punct de vedere al caracterului îi va călca pe urme și va fi extrem de agitată. „ Acum, aproape de doi ani, copiii vor să repare sau să meșteruiască și dacă nu reușesc se enervează și se încordează, se strâmbă. Așa fac și eu și cred că ea a văzut asta la mine”. Tocmai din acest considerent, Andreea nu vrea să se despartă de ea nici câteva ore pe zi.

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile
Recomandări

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile

Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei

„Nașa Elei, prietena mea cea mai bună locuiește în Elveția și mă bate la cap să o dau în septembrie la grădiniță. Adică la mai puțin de doi ani să o dau la grădiniță, dar eu aș vrea să o mai țin acasă, să o mai țin lângă mine, să mai profit, să o mai iubesc puțin, să fie lângă mine. După ce pleacă la grădiniță, gata, i-ai pierdut”, a mai povestit artista.

Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei

Andreea Bălan nu este pregătită să se despartă de fiica ei, nici măcar câteva ore pe zi

Dovadă că Andreea este conectată intens cu fiica ei este și faptul că a luat-o îm vacanțe încă din primele luni de viață și plănuiește să o ia în continuare deși este destul de dificilă călătoria cu un copil mic. „Am fost cu ea deja în două vacanțe, în Croația și Cipru și a fost greu, dar mergea peste tot, descoperea, bagă totul în guriță, dar e foarte frumos. În avion până acum a fost greu pentru că nu mergea în picioare, doar de-a bușilea și voia să exploreze și nu o puteam ține în centură. Cât e zborul sau măcar la decolare și aterizare trebuie să o ții legată cu centura de copii. Nu voia neam. Plângea, țipa și stewardesa îmi spunea să o țin la locul ei”, ne-a mai spus Andreea Bălan, care se pregătește de o nouă vacanță în trei. „Vara asta este full, am concerte până la sfârșitul verii, în fiecare weekend așa că vacanță s-ar putea să fie în septembrie”.

VIDEO: Cosmin Nistor

CITEȘTE ȘI:

Corneliu Ulici, prezentatorul “Visuri la cheie”, despre debutul în showbiz, ca muzician: “Aveam o doză de naivitate”

 

Close
Închide
  Close