Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Cel mai mare regret al Ilincăi Vandici. „N-am știut să profit!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Cel mai mare regret al Ilincăi Vandici. „N-am știut să profit!”

Prezentă pe micul ecran de când avea 19 ani, Ilinca Vandici a încercat toate experiențele pe care viața și meseria i le-au scos în cale. Deși este fericită că a făcut asta, Vandici păstrează regrete legate doar de ”stocarea” momentelor memorabile.

De Denisa Macovei,

Cel mai mare regret al Ilincăi Vandici

Este una dintre cele mai vechi vedete TV, având 13 ani de experiență pe micul ecran, plus emisiuni și alte proiecte de mare impact, însă cu toate acestea are un mare regret: acela că nu a fost mereu pe fază și nu a înregistrat cele mai importante apariții ale ei de pe micul ecran.

Am un singur regret în viața asta. N-am știut la momentul respectiv să profit, să iau toate clipurile de la toate dansurile, să le încarc pe YouTube sau să le am eu undeva măcar, acasă. Nu am clipurile de la „Dansez pentru tine”. Sunt 2 din 12 pe YouTube. E păcat. Au fost niște trăiri acolo, a fost o experiență extraordinară și îmi pare rău că nu le pot revedea, ne-a spus Vandici, completând că își aduce aminte perfect cum a resimțit fiecare proiect în parte, de la „Esentze”, la „Vedete sub lupă”, până la „Dansez pentru tine” și telenovela „Narcisa sălbatică”, unde a avut o apriție memorabilă.

Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
Recomandări
Cum și-au petrecut ultimele trei luni oamenii care au ajutat societatea să funcționeze în pandemie
 

Cel mai mare regret al Ilincăi Vandici

Eu am emoții și acum. Ador să am emoții, asta înseamnă că sunt în continuare implicată, trăiesc cu adevărat ceea ce se întâmplă. Aveam una dintre cele mai frumoase emisiuni de la vremea respectivă. Aveam o listă de făcut cu întrebări pentru invitați, la fiecare început de emisiune. Adică mi se dădeau pe mail inforamții despre invitat și eu extrăgeam de acolo câteva idei și în rest era cu muzică, dans și voie bună. Aveam animatoare. Aveam propria melodie. S-a speculat la un moment dat că m-am combinat cu Adi Cristescu, de unde, Adi era prietenul meu bun, care ne-a ajutat să facem imnul emisiunii”.

Cel mai mare regret al Ilincăi Vandici

Cel mai mare regret al Ilincăi Vandici este că nu are filmările de la „Dansez pentru tine”

Cu toate acestea, cu regrete sau fără, Ilinca ne-a mărturisit că se simte una dintre cele mai norocoase femei că a avut posibilitatea să experimenteze tot felul de proiecte.

„Mă bucur că am reușit să experimentez cam tot pe latura artistică, e clar că am asta în sânge și chiar mi-ar fi părut rău să treacă viața, să treacă adolescența, tinerețea și să nu fi făcut anumite lucruri. Acum chiar mă pot mândri cu un serial de foarte mare succes care a fost pe piață, cu „Dansez pentru tine”, care iar a fost din punctul meu de vedere una dintre cele mai spectaculoase emisiuni care au existat la televizor și de „Bravo, ai stil”, care e un fenomen din toate punctele de vedere. Mă bucur că nu am dat înapoi și am răspuns provocărilor. Voi avea ce să povestesc nepoților, ne-a mai spus Ilinca la „Interviurile Libertatea”.

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Ștefania face vloging de la 13 ani. „Mi se părea foarte tare să le zic oamenilor cum fac eu chestii”

Close
Închide
  Close