MENIU CAUTĂ
, de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Maria Marinescu rămâne mereu fără rochiile pe care le croiește special pentru ea. “Apuc să le port o dată”

Distribuie

Așa cum spune și proverbul, că “cizmarul umblă întotdeauna desculț”, Maria Marinescu rămâne mereu fără rochiile pe care le croiește special pentru ea. Creatoarea de modă este asaltată de prietenele care vor musai piesele ei din dressing.

Maria Marinescu rămăne mereu fără rochii

Deși are un showroom și mai multe magazine unde sunt comercializare rochiile pe care ea le face, Maria Marinescu rămâne fix fără rochiile din propria garderobă. Prietenele creatoarei de modă vor musai rochiile pe care Maria le face pentru ea. Din acest motiv, de multe ori se întâmplă ca la evenimentele mondene să fie îmbrăcată în creația unui alt designer.

”De data asta nu port o creație de-a mea. Aș fi vrut, dar mi-a plăcut atât de mult rochia asta, că am optat pentru ea, în detrimentrul rochiilor mele. Pe ale mele apuc să le port o dată și le dau, pentru că, în general, toată lumea le vrea pe alea pe care le port eu și atunci rămân fără ele”, ne-a mărturist Maria.

Maria Marinescu rămăne mereu fără rochii

Maria Marinescu rămăne mereu fără rochiile creație proprie

Chiar dacă spune de fiecare dată că nu mai dă nimic din garderoba personală și se oferă să le facă alte rochii prietenelor sale, nu se întâmplă niciodată să se țină de cuvânt. Maria se lasă înduplecată de rugămințile prietenelor ajungând astfel să apuce să poarte maxim o dată o piesă vestimentară creație proprie. S-a întâmplat de multe ori să zic că nu le dau și le-am dat. În general, rochiile pe care le fac cu suflet, așa, pentru mine, pentru un eveniment anume, tocmai pe alea le vrea toată lumea”, a mai spus creatoarea de modă.

VIDEO: Cosmin Nistor


VIDEO | Un român conduce cele mai luxoase hoteluri din Polonia. Din parcare, la biroul de director

Citește mai multe despre Maria Marinescu, creatoare de moda, rochii și Vedete pe Libertatea.

Comentarii