MENIU CAUTĂ
29 Iun. 2018 07:00

VIDEO/ Motivul pentru care Ionuț Dolănescu vine vara în România. Câștigă bani frumoși pentru vacanța din… America!

Distribuie

Artistul a recunoscut că în cele câteva luni pe care le petrece în țară, are un program foarte aglomerat. Ionuț Dolănescu vine vara în România pentru a face atmosferă și ...bani, după cum însuși a mărturisit.

De ani de zile, cum vine vara, artistul își ia familia sa și își mută 'reședința' în România.

În cele câteva luni cât stă în țară, fiul lui regretatului Ion Dolănescu locuiește în casa din Caimatei, a tatălui său, rămasă în proprietatea sa în urma succesiunii. Potrivit propriilor mărturisiri, Ionuț Dolănescu vine vara în România pentru a cânta și a face atmosferă… El produce bani frumoși în cele câteva luni petrecute pe scenele din țară și se întoarce practic în Statele Unite cu…tolba plină.

'Avem o vară de foc. De cum am ajuns la aeroport, am plecat direct la un eveniment, ca să cântăm. O să avem o perioadă destul de aglomerată. Stăm doar câteva luni în România până în septembrie-octombrie. Suntem ocupați, de asta venim în România, asta ne dorim, să fim în atenția oamenilor, să bucurăm publicul iubitor de muzică folclorică prin cântecele noastre!', a declarat Ionuț Dolănescu pentru Libertatea.

'Avem de alergat. Ne place să facem atmosferă, să bucurăm inimile oamenilor', a adăugat soția acestuia.

Vacanța de vară e în iarnă

Familia lui Ionuț Dolănescu nu are practic vacanță de vară.

'Vacanța de iarnă e vacanța de vară. Locuim în Florida pe perioada iernii în România, unde este cald. Vara muncim, trebuie să cântăm, am în desfășurare și două proiecte în România', a mai spus Ionuț Dolănescu.

Soția îl… îmbracă

Artistul a mai spus că nu se consideră sub nicio formă un tip elegant. Din contră..

'Soția e designerul meu. Niciodată nu m-am considerat un tip elegant. Sunt un tip tradițional, folclorist din tată-n fiu. Nici nu cred că mi-ar sta bine să fiu extravagant.. Soția mea are fler în zona asta', a adăugat artistul.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Mihai Petre le duce dorul foștilor colegi de muncă. 'Aș vrea să mai lucrez cu ei'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii