Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. Papadopol a acceptat cu greu stilul de viață al soției: “Din sectantă nu m-a scos!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. Papadopol a acceptat cu greu stilul de viață al soției: “Din sectantă nu m-a scos!”

VIDEO EXCLUSIV. Papadopol a acceptat cu greu stilul de viață al soției: “Din sectantă nu m-a scos!”

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au îndrăgostit pe platourile de filmare și, de ani buni, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cu toate acestea, actorul s-a adaptat cu greu la schimbările impuse indirect de consoarta lui.

De Andreea Archip,

Preocupată de felul în care arată și de sănătate, Ioana Ginghină este adepta unei alimentații sănătoase. Așa că a testat pe propria piele până a văzut ce i se potrivește și ce nu. Actrița nu concepe să nu își înceapă ziua cu o porție zdravănă de energie, ritual pe care l-a adoptat de ani buni.

Numai că ideile ei nu au fost primite cu inima deschisă de Alexandru Papadopol, care, surprinzător, nu numai că le-a acceptat treptat, dar a ajuns să le și pună în practică.

0-298498-ioanaginghinasialexandrupapadopol.jpg

“Soțul meu ani de zile mi-a fost împotrivă din acest punct de vedere. Din sectantă nu m-a scos! Vreau să spun că soțul meu ține detox, își începe ziua cu câte un smoothie și fără să știe și să își dea seama, că nu ar recunoaște, deja multe chestii de la mine le aplică la el. Pentru că eu am tot soiul de cure și din astea, le bea și el, își face smoothie dimineața pentru că noi așa începem ziua copilului. Și atunci, dacă tot se face mizerie și tot stoarcem de toate acolo, hai dragă bem toți trei! Până la urmă soțului meu, oricât nu ar recunoaște, i-am modificat alimentația destul de mult”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghina si fiica ei s-au lasat pe mainile hairstylistului Adrian Perjovschi pentru o schimbare de look

Ioana Ginghina si fiica ei s-au lăsat pe mainile hairstylistului Adrian Perjovschi pentru o schimbare de look

Efectele unei hrane sănătoase nu au impact doar asupra greutății, ci și a părului, pielii, tonusului. “Oamenii, pe care îi vezi că sunt obosiți de când se trezesc, s-ar putea că trebuie să facă o schimbare la alimentație și nimic mai mult! Ei dau vina pe viață: nu, ia încearcă cu câteva fructe”, susține Ioana Ginghină.

În urmă cu aproape opt ani, când a născut-o pe Ruxandra, vedeta și-a făcut ordine în viață, încercând să își asume toate responsabilitățile și să le rezolve cât mai bine. “Nu sunt perfectă peste tot, dar încerc, sunt foarte ordonată. La mine este totul bine planificat, nimic nu e cu surprize”, a adăugat ea.

IOANA GINGHINA SI RUXANDRA

Foto: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close