De Denisa Macovei,

Reîntoarsă din Asia, Raluka ne-a povestit despre cele mai grele momente prin care a fost nevoită să treacă pe parcursul show-ului. „Cred că nu se arată nici măcar jumătate din ce  am trăit noi acolo pentru că practic nu prea ai cum redai toate lucrurile astea pe TV. A fost o nebunie curată, a fost nesomn, fără hrană, n-am avut practic pe unde dormi decât în cazul în care aveam destul curaj încât să batem la ușă la oameni să le cerem să ne cazeze. În primele câteva zile ne-a fost greu să batem la ușă și să le cerem să ne lase să dormim. Eu dacă ar veni cineva la mine să bată la ușă nici măcar nu i-aș răspunde la interfon”, ne-a povestit cântăreața.

Aceasta a mai spus că totuși asiaticii sunt familiarizați cu turiștii care fac autostopul pe continentul lor. „La un moment dat, într-o dimineață, am avut o mică pauză cât se montau camerele și ne-am întâlnit cu un băiat care ne-a povestit că el merge cu autostopul prin toată Asia de câteva luni, nu mai știu exact, și ne povestea că în cazul în care le arăți oamenilor că e o chestie bună și că nu te agită nimic și că ești liniștit, oamenii te iau cu mașina sau la ei acasă”.

Raluka a trăit momente de panică în casele asiaticilor

Cel mai greu și mai greu i-a fost în casele necunoscuților. Raluka a făcut echipă cu Ana Baniciu, așa că alături de o fată era și mai vulnerabilă. Dovadă că, în cele două luni nu a reușit să se odihnească aproape deloc. „Au fost fost momente în care a fost mai greu pentru fete, dar au fost momente când în care a fost mai greu pentru băieți. Băieților le era foarte greu să-și găsească cazare, nouă ne era greu după ce găseam cazare pentru că existau bărbați în casele alea care treceau pe lângă noi, stăteau noaptea pe lângă noi. Ne era teamă să nu cumva să intre unii o dată peste noi în casă. Echipa de producție nu mai exista în timpul nopții. Aveam un telefon de securitate de la care nu puteam să apelăm niciun altfel de număr decât numărul de la securitate, dar până stai să cauți telefonul, până-l scoți, trece tot”, a mai completat artista.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni