De Andreea Archip,

Întâlnirea dintre Adela Popescu și mama telenovelelor a fost una de bun augur. Abia după ce a urmărit secvențele cu ea și a luat o decizie favorabilă în ceea ce o privește, Ruxandra Ion a chemat-o la ea.

Chiar dacă anii au trecut și drumurile lor profesionale nu s-au mai intersectat, cele două au păstrat o legătură specială și ori de câte ori se întâlnesc sunt foarte bucuroase. “Mi-e dor tot timpul de ea, pentru că e un om care și-a pus amprenta pe viața mea, pe evoluția mea”, ne-a spus Adela Popescu. Deși nu a putut să fie destul de rea și vulcanică, cerințele impuse de rolul pe care și l-a adjudecat Oana Zăvoranu în “Numai iubirea”, actrița tot a rămas în proiect.

adela popescu -ruxandra ion

“În principiu eu nu aveam cum să interpretez rolul pe care l-a și jucat Oana Zăvoranu și atunci s-a inventat un alt rol: sora ei! Și când am primit această veste am avut întâlnirea cu Ruxandra care mi-a și comunicat: ‹‹Uite, noi nu aveam acest rol, dar l-am pregătit pentru tine special! De atunci Ruxandra Ion este un om foarte important în viața mea››”, a declarat, pentru Libertatea, Adela Popescu. Vedeta este de părere că a ajutat-o în carieră faptul că este muncitoare și respectuoasă, pe lângă talentul actoricesc pe care și l-a cultivat. În această perioadă, viitoarea mămică a renunțat la teatru și la muzică, preferând să aibă un program mai relaxat în ultimul trimestru de sarcină. A ales să prezintă în continuare alături de Cove emisiunea “Vorbește lumea” de la Pro TV, semn că are o sarcină ușoară, care îi permite să fie activă.

Foto: Vlad Chirea

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul
GSP.RO

De aici s-a schimbat jocul Simonei Halep în finala de la Dubai. Ce i-a spus antrenorul

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni