MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2017 23:30 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Roxana Ciuhulescu trece printr-o perioadă dificilă. Fostul soț n-a dat niciun semn că ar vrea să-și vadă fetița

Distribuie

Roxana Ciuhulescu e și mamă și tată pentru fiica sa de 10 ani. Vedeta a mărturisit că fostul soț nu a solicitat să stea cu Ana până acum.

La două luni după divorț, Roxana Ciuhulescu a acceptat să vorbească despre acest moment de cotitură, din viața sa. Vedeta s-a mutat cu fiica sa, iar de atunci ea i-a devenit și mamă, și tată, copilei.

'Mă simt foarte bine după divorț. Sunt deja două luni. Viața merge mai departe, există viață și după divorț', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Spre deosebire de alte cazuri, când și tatăl solicită un program de vizite pentru copilul său, se pare că în cazul Roxanei Ciuhulescu lucrurile stau puțin altfel. Vedeta a spus că fostul soț, Mihai Ivănescu, nu a petrecut deloc alături de fiica lor, de când s-au despărțit.

'Deocamdată nu a stat cu ea. Tot timpul este la mine copila. E treaba lui de ce. Atâta vreme cât îi va dedica timp copilului, o să-l aibă', a spus aceasta.

Cum Ana are deja 10 ani, aceasta înțelege deja ce se întâmplă între părinții săi. Vedeta tv a avut însă grijă ca divorțul său să nu o afecteze.

'Fetița mea are aproape 10 ani, normal că vede. Știe totul foarte bine, nu e un bebeluș. Am pregătit-o de la bun început, totul a mers pas cu pas', a adăugat aceasta.

Foto: Adrian MANOLACHE/ Video: George CAPOIANU

E pregătită pentru un nou mariaj!

În ciuda experienței neplăcute de care a avut parte odată cu divorțul, pe Roxana Ciuhulescu nu o sperie ideea unei noi relații de durată. Și nici măcar un nou mariaj.

'O aștept cu drag (n.r. o altă relație de durată. Cu sufletul deschis', spune aceasta. Deși s-a aflat că deja un alt bărbat o face fericită, vedeta a evitat să vorbească despre acest subiect.

Citeşte şi:  EXCLUSIV/ Totul despre divorț. Marcel Toader și Maria Constantin nu au fost în concediu de trei ani. Făceau economii la sânge!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii