Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Alina Chivulescu a acceptat să apară complet nemachiată într-un film. „Aș fi cerșit un dermatograf”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Alina Chivulescu a acceptat să apară complet nemachiată într-un film. „Aș fi cerșit un dermatograf”

VIDEO EXCLUSIV/Alina Chivulescu a acceptat să apară complet nemachiată într-un film. „Aș fi cerșit un dermatograf”

De-a lungul timpului actrița Alina Chivulescu a avut doar roluri care i-au pus frumusețea în evidență, accentuând și mare tare calitățile cu care a fost înzestrată de mama natură. Pentru ultimul proiect însă, Alina Chivulescu a acceptat să apară complet nemachiată și să intre în pielea unui personaj destul de insipid.

De Denisa Macovei,

Alina Chivulescu a acceptat să apară complet nemachiată

Deși a avut destule roluri, Alina Chivulescu rămâne în mințile românilor drept frumoasa Bella din serialul „La Bloc” sau Manuela din „Las Fierbinți”, două roluri extrem de ofertante din punct de vedere al stilingului. Chiar dacă publicul o vrea în ținute care mai de care mai viu colorate, Alina a acceptat provocarea de a interpreta un personaj oarecum anost.

„O să-ți spun o poveste personală apropo de rolul meu din „Fructul oprit”. Prima dată mi-a plăcut pentru că eram complet nemachiată și cu părul prins într-o coadă, extrem de simplă, cu niște haine austere, n-am fost niciodată așa, după care, vâzând cum colegele mele erau machiate, aranjate, mă uitam la mine și îmi ziceam că sunt foarte urățică. Aș fi cerșit puțin un dermatograf, dar până la urmă e un rol, mi se pare ofertantă poziția asta și atunci mă bucur de el”, ne-a declarat Alina.

Alina Chivulescu a acceptat să apară complet nemachiată în cel mai nou serial în care joacă

Chiar dacă nici în viața de zi cu zi nu exagerează în privința machiajului și nici nu are o vestimentație excentrică, Chivulescu a fost fascinată de personajul Manuela, din „Las Fierbinți”, personaj care i-a dat posibilitatea să înceerce tot felul de piese vestimenare, accesorii sau coafuri. „Am avut un șoc! Acolo, în serial, e dezmăț total în materie de haine. Te răzbuni pe toate frustrările acumulate de-a lungul anilor și te întrebi de ce nu ai purtat niciodată așa ceva, de ce nu ai avut curaj”, ne-a povestit actrița în urmă cu ceva vreme, completând că după acel rol și-a cumpărat o jachetă cu tot felul de imprimeuri ciudate, însă pe care nu a purtat-o niciodată. „Mi-a plăcut o jachetă care are și imprimeu leopard și flori, și frunze, și palmieri, absolut orice. Mi-am cumpărat-o, dar n-am avut curaj să ies cu ea pe stradă”, a recunoscut râzând, actrița.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/Povestea din spatele hainelor lui Celentano din Las Fierbinți. Stilista Monica Florescu a muncit din greu pentru a obține efectul de „murdar”

Close
Închide
  Close