Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV. A făcut orice să îl țină la distanță pe Cabral: “Îi spuneam că mi-a murit pisica, deși nu am avut niciodată una!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV. A făcut orice să îl țină la distanță pe Cabral: “Îi spuneam că mi-a murit pisica, deși nu am avut niciodată una!”

VIDEO EXCLUSIV. A făcut orice să îl țină la distanță pe Cabral: “Îi spuneam că mi-a murit pisica, deși nu am avut niciodată una!”

Andreea și Cabral sunt de opt ani împreună, din care 5 de căsătorie. Până să ajungă însă să formeze o adevărată familie, blonda și-a folosit tot arsenalul de femeie inabordabilă, pentru a nu lega o relație la... locul de muncă.

De Andreea Archip,

Deși destinul le-a oferit mai multe șanse de a se cunoaște, mai ales că Andreea și sora lui Cabral au fost colege de clasă, cei doi au ajuns față în față abia în 2007. Cea care a contribuit la fericirea lor de astăzi a fost Ruxandra Ion, care a distribuit-o pe blondă în telenovela “Inimă de țigan”, producție din care făcea parte și Cabral.

“Prima întâlnire nu a fost amoroasă, în primul rând, noi am ieșit ca doi colegi! Uite unde ce am ajuns astăzi! Am trăit un pic în negare la început, într-adevăr am fost inițial prieteni, colegi. Am ieșit la prima întâlnire însoțiți de o prietenă de-a mea și un prieten de-al lui, deci în niciun caz nu a fost o întâlnire romantică”, își amintește ea cu drag despre începuturile lor.

Andreea Ibacka_Cabral
Deși atitudinea Andreei nu indica o posibilă relație amoroasă, Cabral a făcut primul pas. De fapt mult mai mulți. Și a avut răbdare timp de câteva luni bune, perioadă în care blonda a invocat tot felul de motive pentru a-l refuza elegant. Dacă unele erau întemeiate, altele erau de-a dreptul puerile.

“El m-a tot invitat în oraș și fiindcă nu știu, cumva, nu se aliniaseră încă planetele pentru noi, eu găseam fel de fel de scuze pentru a nu ieși. Eram întotdeauna foarte obosită, foarte ocupată, filmam, eram la facultate, eram plecată din oraș, îmi murise pisica, eu nu am avut pisică niciodată, să ne înțelegem, în speranța că din toate aceste pretexte, el își va da seama că nu este cazul și că vom putea rămâne pur și simplu colegi de platou. Dar a insistat și a perseverat în a mă invita în oraș și, la un moment dat, știi cum e, așa mai mult de rușine la început, am acceptat și lucrurile au evoluat foarte frumos și iată-ne împreună, avem o familie atât de frumoasă”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Ibacka.

Foto: Gabriel Pătruț

Close
Închide
  Close