MENIU CAUTĂ

VIDEO EXCLUSIV/Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au sărbatorit 28 de ani de căsnicie chiar de Dragobete. Chef mare și horă românească pe plaja din Cancun

Distribuie

Sărbătoresc anual iubirea, cât mai românește posibil. Fiecare ”Dragobete” este special pentru  îndrăgita solistă de muzică folclorică Maria Dragomiroiu și pentru soțul său, Bebe Mihu, pentru că celebrarea dragostei la români coincide într-un mod fericit cu data căsătoriei lor. Anul ăsta, fericitul eveniment i-a găsit în Mexic, dar asta nu i-a împiedicat să încingă o horă pe plajă!

Artista și organizatorul de evenimente și-au luat pauză din turneul lor nord- american pentru un weekend de răsfăț pe plajele faimoase din Cancun, prilejuit de aniversarea a 28 de ani de la căsătoria lor.

Unde și-au invitat și câțiva prieteni, care, la rândul, lor, dată fiind clima tropicală ce a făcut din stațiunea mexicană una faimoasă pe întreg mapamondul, au lepădat straiele populare și s-au conformat protocolului de plajă. Este vorba de Constantin Enceanu, soliștii Romeo și Alina Negoiasa – cunoscuți drept duoul Alesis, dar și Nicu Paleru care au dat jos iile și au încins un chef tradițional, cu melodii olteneneșți și argeșene.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au petrecut românescul Dragobete la Cancun! Nicu Paleru și Constanin Enceanu le-au cântat sărbătoriților pe plajă!

Populara solistă  de muzica populară  Maria Dragomiroiu trăiește împlinirea în toate sensurile, dar nu uită  momentul în care viața i s-a schimbat radical: casătoria cu omul ce îi este alături de 27 de ani, cel dintâi admirator și protector al său, Bebe Mihu, un profesionist căruia îi sunt recunoscătoare generații de artiști. În ultimii ani organizatorul de evenimente și-a mutat activitatea pe cotinentul american, unde, alături de zeci de artiști români, îmbină într-un mod plăcut vacanța cu munca pentru zecile de mii de americani ce încă mai simt românește.

CITESTE SI: The Humans a câștigat finala Eurovision România 2018

EXCLUSIV/Femeia care i-a schimbat traiectoria în viață lui Mihai Petre: ”Mama aproape că m-a dus cu forța la dans!”

Citește mai multe despre maria dragomiroiu și Nicu Paleru pe Libertatea.

Comentarii