Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Soțul Laurei Cosoi este pregătit pentru ”viața în roz”. „Abia aștept să văd prin casă clame și fundițe de fetiță”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Soțul Laurei Cosoi este pregătit pentru ”viața în roz”. „Abia aștept să văd prin casă clame și fundițe de fetiță”

VIDEO EXCLUSIV/Soțul Laurei Cosoi este pregătit pentru ”viața în roz”. „Abia aștept să văd prin casă clame și fundițe de fetiță”

Deși mulți bărbați intră în panică atunci când află că primul lor copil va fi o fetiță, soțul Laurei Cosoi este pregătit psihic să vadă casa plină cu rochițe, fundițe roz și tot felul de clame. Cosmin Curticăpean își așteaptă cu nerăbdare fetița.

De Denisa Macovei,

Când Laura l-a anunțat că vor deveni părinți, Cosmin Curticăpean nu și-a manifestat nicio dorință cu privire la sexul bebelușului așa că, în momentul în care actrița a aflat că vor avea fetiță, nu a știut cum să-i spună. Dat fiind faptul că era în preajma Crăciunului și aveau bradul împodobit, Laura s-a gândit să agațe o rochiță de roz pal în brad și să-l conducă pe soțul ei până în fața bradului.

Prima lui reacție a fost să sară în sus de bucurie și să strige fericit că va avea o fetiță, fără să se gândească că în viitorul apropiat va avea toată casa plină cu tot felul de accesorii pentru fetițe și lucruri care mai de care mai colorate. „Nu m-am gândit la asta, dar acum că mă întrebi eu zic că sunt pregătit. Ce să zic? Abia aștept să le văd prin casă și mă hotărăsc atunci dacă sunt ok cu fundele, clamele și rochiile roz”, ne-a declarat amuzat Cosmin, completat imediat de Laura. „Oricum va fi tardiv, ce să se mai gândească? O să-și ia o vacanță dacă o să se simtă depășit de situație”.

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile
Recomandări

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile

Chiar dacă au fost extrem de entuziasmați, cei doi nu s-au lăsat duși de val și nu au început să facă cumpărături fără sens. „Nu am pregătit nimic până acum. Nu am cumpărat pentru că nu știm ce ne trebuie și nu vreau să cumpăr lucruri așa, doar de dragul de a o face. Plus că nici timp nu prea avem”, ne-a mai spus Laura Cosoi, în timp ce se mângăia pe burtică.

Soțul Laurei Cosoi este pregătit pentru întâlnirea cu fiica sa

De altfel, Cosmin s-a numărat și printre soții norocoși care nu au fost nevoiți să îndure toane de femeie însărcinată, pe care le au unele viitoare mămici. „Sunt norocoasă că nu am avut nici insomnii, nici stări de somnolență. Am și lucrat foarte mult, am fost plecată cu spectacole și în turneu, am scos premiere peste premiere, examene. Deci am fost super activă și în continuare probabil am să fiu dacă o să mă lase. Nu pot să spun că am avut o sarcină grea. A fost un program normal de viață până în momentul ăsta, dar pot să spun că fac și sport, înot, fac yoga, pilates, sunt foarte conectată la corpul meu și probabil că asta se resimte. Nici pofte nu am avut, dar eu nu sunt pofticioasă oricum, cred că și de aici mi se trage”, ne-a mai mărturisit Laura.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

Câștigătorii Premiilor Gopo 2018. Filmul „Un pas în urma serafimilor” a obținut cele mai importante premii

Close
Închide
  Close