Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Iuliana Marciuc se întreținea în facultate cu banii făcuți din mărțișoare și felicitări. „Nu erau discrepanțele care sunt acum între săraci și bogați”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Iuliana Marciuc se întreținea în facultate cu banii făcuți din mărțișoare și felicitări. „Nu erau discrepanțele care sunt acum între săraci și bogați”

VIDEO/ Iuliana Marciuc se întreținea în facultate cu banii făcuți din mărțișoare și felicitări. „Nu erau discrepanțele care sunt acum între săraci și bogați”

La aniversarea a 20 de ani de revista Viva! am întrebat-o pe Iuliana Marciuc cum era ea pe vremea când avea doar 20 de ani. Culmea că nu trăia precum spune Călin Goia în piesa lui: „fără griji și fără bani”, ci era destul de bine din punct de vedere financiar.

De Denisa Macovei,

Iuliana Marciuc se întreținea în facultate cu banii făcuți din mărțișoare

Iuliana Marciuc, pe covorul roșu de la Viva Party 2019

Printre cele care s-au distrat la Viva Party 2019, s-a numărat și Iuliana Marciuc. Chiar dacă a trecut ceva vreme de când a terminat facultatea, Iuliana a rememorat ce aventuri avea la 20 de ani. „La 20 de ani eram în facultate, eram în anul II de facultate și ascultam Modern Talking și era foarte frumos. Avem o gașcă în facultate, cu fete și cu băieți, deși eram la ASE și erau mai puțin băieți, dar era foarte frumos. Ieșeam mult, la ceaiuri dansante”, ne-a mărturisit soția lui Adrian Enache.

Iuliana Marciuc se întreținea în facultate cu banii făcuți din mărțișoare și felicitări

Iuliana Marciuc vindea mărțisoare în timpul facultății

„Cine avea video era wow”

Iuliana Marciuc o ducea bine prin 1987 căci își făcea bani de buzunar din vânzarea de mărțișoare și felicitări pe care le confecționa singură acasă. „Aveam bani. Vindeam mărțișoare. Făceam eu mărțișoare și le vindeam. Atunci aveam bani. Făceam și felicitări. Nu te gândi că aveam cine știe ce bani, cum avea toată lumea, nu erau discrepanțele care sunt acum între foarte săraci și foarte bogați. Pe vremea aia cine avea video era wow și eu aveam un video și nu adunam toți și ne uitam la seriale”, ne-a mai spus fosta prezentatoare TV.

VIDEO: Cosmin Nistor, FOTO: Dumitru Angelescu


VIDEO „EU CONTEZ, EU VOTEZ” / Ai de ales: Stai acasă și îi lași pe alții să-ți decidă viitorul. Sau votezi

 
 
Close
Închide
  Close