MENIU CAUTĂ

VIDEO | Mark Hollis a murit. Solistul trupei britanice Talk Talk s-a stins la 64 de ani

Distribuie

Mark Hollis, liderul trupei britanice Talk Talk, a murit pe 25 februarie, la vârsta de 64 de ani. Cauza şi locul decesului artistului nu au fost încă precizate.

Anunțul că Mark Hollis s-a stins din viață a fost dat de mai mulți apropiaţi ai muzicianului pe reţelele de socializare. Formaţia britanică Talk Talk a devenit cunoscută în anii ‘1980, pentru piese precum „It’s My Life” şi „Such a Shame”, potrivit theguardian.com.

„Sunt foarte şocat şi trist să aflu că Mark Hollis a murit. A fost un geniu muzical şi a fost o onoare şi un privilegiu să pot cânta cu el în grup”, a scris basistul grupului, Paul Webb, pe Facebook.

„Odihneşte-te în pace, Mark Hollis”, a scris pe Twitter şi Anthony Costello, văr prin alianţă cu muzicianul. „Soţ şi tată minunat. Om fascinant, fidel principiilor sale, el s-a retras din muzică acum 20 de ani, dar rămâne un simbol muzical”, a adăugat el.

Mark a trăit la  Wimbledon, în Londra, alături de soție și cei doi copii ai lor. Dorința artistului de a petrece mai mult timp cu familia lui a fost un motiv major pentru care trupa Talk Talk nu a mai plecat în turnee din anul 1986. Grupul britanic  s-a despărțit în 1991 după tensiuni cu casa de discuri.

Piesa „It’s My Life” cântată de Talk Talk a fost readusă în atenția publicului după ce trupa No Doubt a preluat-o. În 1998, muzicianul a dispărut de pe scena publică, la puțin timp după lansarea albumului său solo, „Mark Hollis”.

Foto: Facebook


VIDEO | Andra Gogan și-a dus părinții în vacanță în America pe banii ei. „Am strâns din voci la desene animate”


 

Comentarii