Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Oana Roman crede că fiica sa o să fie artistă. «Cei de la grădiniță sunt uimiți de capacitățile ei»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Oana Roman crede că fiica sa o să fie artistă. «Cei de la grădiniță sunt uimiți de capacitățile ei»

VIDEO/ Oana Roman crede că fiica sa o să fie artistă. «Cei de la grădiniță sunt uimiți de capacitățile ei»

Isabela, fetița Oanei Roman și a lui Marius Elisei, este un copil-model. La doar 4 ani știe o mulțime de lucruri și la e prima la toate testele de la grădiniță.

De Ana Maria Păsat,

Oana Roman are o fetiță nu doar frumușică, ci și tare isteață. Vedeta a povestit că Isabela, care a împlinit 4 ani în luna februarie și care este în grupa mijlocie, le-a impresionat pe educatoarele de la grădiniță.

“Nu vreau să-mi iau înjurături de la nimeni dar… Are înclinații în toate direcțiile, e un copil complex. Cei de la grădiniță sunt uimiți de capacitățile pe care le are, atât la geometrie, deja învață semne geometrice, cât și cifre, litere, povești, dar și pe zona artistică. Dansează, face balet, cântă, face kido, învață limbi străine. Și asta fără să o împing eu. Ea a ales mai multe opționale. La toate testele e prima, face ce fac și cei de la grupa mare. A învățat toate cântecelele de la prima serbare, iar după o săptămână și pe cele de la grupa mare”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.

O vede artistă

Deși fiica sa dă semne că s-ar descurca în mai multe domenii, vedeta crede că aceasta va urma o carieră artistică.

“E realmente înclinată spre mai multe, dar cred că o să meargă spre zona artistică. Ea îmi spune că crede că o să fie cântăreață, dar mai vedem”, a adăugat aceasta.

Oana nu se ocupă prea mult de Izabela în ceea ce privește acumularea de noi cunoștințe. Nici nu e cazul!

“Nu e nevoie să lucrez cu ea, face foarte mult la grădiniță. Uneori, dacă-mi cere, că mai vine la mine să facem litere, să învățăm alfabetul, atunci da. Dar eu nu-i impun nimic”, a spus fiica fostului premier.

Foto: Dumitru ANGELESCU/ Video: Robert HANCIAREC

CITEȘTE ȘI:

VIDEO/ Adelina Pestrițu, nevoită să apeleze la sertarul cu dulciuri. „Mi-a scăzut glicemia”

 
 
Close
Închide
  Close