MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2017 15:00

VIDEO/ Prima zi de școală a lui Cătălin Neamțu. „Bunica mea mi-a făcut o cămașă din două mai mici”

Distribuie

Prima zi de școală. Fiecare rememorează cu plăcere emoția, bucuria de a-și fi cunoscut viitorii colegi, dar și... hainele pe care le-au purtat. Cel puțin asta pare a fi cea mai puternica amintire a lui Cosmin Neamțu, colegul lui Busu de la ”România, jos pălăria!”. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

Cătălin Neamțu, noul coleg a lui Florin Busuioc la emisiunea „România, jos pălăria', ne-a povestit în stilul amuzant cu care ne-a obișnuit de ceva vreme, că în școala primară era grăsuț, așa încât avea o cămașă compusă din două mai mici.

România, jos pălăria! începe la Pro tv. Actrița Tania Popa, colegă de platou cu Busu

Prima zi de școală a lui Cătălin Neamțu

„Eram gras de mic și atunci când m-au făcut pioner în clasa a doua n-am avut hăinuțe potrivite și bunica mea mi-a făcut o cămașă din două mai mici, pe care a cusut-o pe spate ca să mă încapă. Asta vă zic ca idee, că în anul I de școală eram mare deja. Pentru mine prima zi de școală a fost foarte ciudată pentru că nu-i cunoșteam pe colegii mei deloc și mi se părea că toți neprietenoși și că nu o să dezvolt nicio relație cu ei. Într-adevăr cu școala respectivă nu am dezvoltat nicio relație și m-am mutat în clasa a doua în altă parte. Deci concluzia: a fost foarte interesant, dar nu mi-a plăcut', ne-a povestit încercând să pară serios, Cosmin Neamțu.

VIDEO: Dumitru Angelescu


Metrorex închide stațiile de metrou „Dimitrie Leonidaˮ și „Costin Georgianˮ. Ce alternative de transport oferă RATB


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii