Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Regizorul Jesus del Cerro ne-a povestit cum e Crăciunul în Spania.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Regizorul Jesus del Cerro ne-a povestit cum e Crăciunul în Spania. „Cea mai importantă seară e 5 ianuarie”

Pe Jesus del Cerro l-am întâlnit pe platourile de filmare ale serialului "Vlad", unul dintre multele proiecte pe care spaniolul le-a demarat în România. Venit de peste 10 ani aici, Jesus se simte deja de-al nostru, însă nu și atunci când vine vorba de tradiții. Regizorul ne-a povestit cum este Crăciunul în Spania și cât este legat de această sărbătoare.

De Denisa Macovei,

Regizorul Jesus del Cerro ne-a povestit cum e Crăciunul în Spania

Chiar dacă filmările pentru serialul de la PRO TV nu s-au încheiat, regizorul Jesus del Cerro le-a dat pauză actorilor, pentru ca aceștia să poată petrece liniștiți Crăciunului. În această pauză, el a dat o fugă în Spania, pentru a fi alături de a-i lui.

„De Crăciun merg întotdeauna la Madrid, la familia mea, la mama și la tata. După Sărbători revenim să terminăm filmările ca să fie gata serialul”, ne-a spus regizorul, completând că între România și Spania, în ceea ce privește Crăciunul, este o diferență destul de mare:

„La noi foarte importantă este cina din seara de 24 decembrie. Dar la noi cadourile cele mai importante nu vin cu Moș Crăciun. La noi cadourile vin de la Regi, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie. Este noaptea cea mai importantă pentru copii. Atunci vin cadourile mai mari. Cred că tradiția asta e numai în Spania. Pentru restul vine Moș Crăciun, Santa Claus, Babbo Natale. Și la noi vine Papa Noel, dar cea mai importantă seară este asta, de 5 ianuarie”.

Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
Recomandări
Ce este Antifa, mișcarea stângii radicale pe care Trump vrea să o declare „organizație teroristă„
 

Regizorul Jesus del Cerro ne-a povestit cum e Crăciunul în Spania

Regizorul Jesus del Cerro ne-a povestit cum e Crăciunul în Spania

Chiar dacă stă în spatele camerelor, Jesus del Cerro este unul dintre cei mai apreciați profesioniști din industria artistică din România. Spaniolul a avut ca prim proiect la noi în țară serialul „Cu un pas înainte” difuzat de PRO TV, căruia i-au urmat alte seriale cu priză la public, dar și lungmetraje ca „Două lozuri”, „Nașa” sau „Hawaii”.

VIDEO: Cosmin Nistor/ FOTO: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close