Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > X FACTOR. FINALA "X FACTOR" S-A ÎNCHEIAT! EL ESTE MARELE CÂŞTIGĂTOR! A ÎNCASAT 120.000 DE EURO! FOTO

X FACTOR. FINALA „X FACTOR” S-A ÎNCHEIAT! EL ESTE MARELE CÂŞTIGĂTOR! A ÎNCASAT 120.000 DE EURO! FOTO

De Dana Aramă,

X FACTOR. Delia a fost fericita finalei show-ului „X Factor”, transmis de Antena 1. Concurenţii ei, Florin Ristei şi Alex Maţaev s-au întrecut la duelul final pentru câştigarea marelui premiu în valoare de 120.000 de euro.
În duelul final, prestaţiile celor doi concurenţi au fost cu totul speciale, apreciate de juraţi şi de public.
„Ţin la amândoi. Amândoi sunt foarte valoroşi. Amândoi vor fi staruri ale României… Eu aş împărţi premiul între cei doi”, a spus Delia.
„Este o finală excepţională între doi artişti adevăraţi”, a comentat Dan Bittman.
Cheloo, celălalt membru al juriului „X Factor” a precizat: „Mi-a plăcut Ristei de la început. Pur şi simplu a venit şi a cântat, nu a încercat să strângă capital de imagine”.
Băieţii de la trupa Zdob şi Zdub, care au susţinut un recital pe scena „X Factor”, au declarat că îl susţin pe Alex Maţaev.
În urma voturilor telespectatorilor, marele câştigător al show-ului „X Factor” a fost desemnat Florin Ristei. El a reuşit să intre în posesia marelui premiu, în valoare de 120.000 de euro.
„Nu regret nimic. E cel mai important că am ajuns în sufletele oamenilor. Banii se fac. Îl felicit pe câştigător”, a declarat marele învins, Alex Maţaev.
„Îi mulţumesc lui Alex Maţaev, care mi-a ridicat concurenţa, le mulţumesc românilor care m-au votat, Deliei, lui Cheloo, lui Dan Bittman. E cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi”, a declarat, emoţionat, Florin Ristei.

Iată parcursul lui Florin Ristei la X-Factor!


 
 

Close
Închide
  Close