Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > ZÂMBETUL EI ÎL TOPEŞTE PE PREŞEDINTE! Iată CÂT DE FERICIT este Traian Băsescu cu nepoţica lui în braţe! FOTO

ZÂMBETUL EI ÎL TOPEŞTE PE PREŞEDINTE! Iată CÂT DE FERICIT este Traian Băsescu cu nepoţica lui în braţe! FOTO

De Geo Berciu,

Încă din prima zi a apariţiei pe lume a primei lui nepoate, Sofia Anais, preşedintele a ţinut-o în braţe şi de atunci nu lasă să treacă mai mult de două zile până să o vadă. Din durul politician, Traian Băsescu s-a transformat, peste noapte, într-un bunic topit după micuţa lui nepoată.
Chiar dacă mai sunt unii cârcotaşi ce spun că Traian Băsescu se foloseşte de imaginea de bunic pentru a creşte în ochii electoratului, nu trebuie decât să-i vezi grija şi fericirea care i se citeşte pe faţă în momentul în care o ţine în braţe pe Sofia pentru a-ţi da seama că şi-a văzut un vis împlinit.
Şi de Revelion, ca şi de Crăciun, Traian Băsescu a avut-o alături pe nepoţica lui, care a fost, cum era şi firesc, în centrul atenţiei. Fie că a fost îmbrăcată în Crăciuniţă, fie că a purtat o rochie albă de prinţesă, imaginile cu Sofia Anais în braţele bunicului au atras mii de aprecieri pe internet.

 
 
Close
Close
Închide