MENIU CAUTĂ
19 Aug. 2018 16:22

Zi super importantă pentru Rita Mureșan. A dat veștile bune tuturor

Distribuie

Creatoarea de modă Rita Mureșan are parte de o zi specială în viața sa. Vedeta a ținut să le spună și admiratorilor săi despre ce este vorba.

Rita Mureșan a fost căsătorită timp de 13 ani cu Nelu Mureșan. Cei doi au divorțat în anul 2007, însă au păstrat o relație cât se poate de bună. Din căsnicia lor au rezultat două fete: Gloria și Rebecca. Duminică, 19 august, Rita Mureșan l-a aniversat pe fostul ei partener de viață, dar le-a dat fanilor ei și alte vești bune legate de familia sa.
„Astăzi avem trei motive să sarbatorim cu multă bucurie și recunoștință: Nelu împlineste 60 de ani (La muuuulți ani fericiți!!!), Bella (n.r. cățelușa familiei) a făcut 9 ani zilele trecute( ?❤️?), iar Gloria a intrat la Kings College London (happy&proud of you)!!!

Rebe, te simtim lânga noi, chiar și de la NY! Un gând plin de iubire și pentru tine, mamă (era si ziua ei azi), oriunde te-ai afla! ?”, a anunțat creatoarea de modă.

Gloria, fiica cea mică a Ritei și a lui Nelu Mureșan

Gloria, fiica cea mică a Ritei și a lui Nelu Mureșan


Citește și: Ecaterina Andronescu insistă ca Dragnea să demisioneze. Spune că partidul e în cădere liberă. „De la 45% la 25% e mult prea mult'


 

Citește mai multe despre gloria muresan, nelu muresan, sarbatoare, sot și vesti pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii