De Madalina Ciodaru Burada,

1. Opt ore de somn pe noapte
„Noţiunea de a dormi opt ore în fiecare noapte este o convenţie modernă care te va face să te simţi şi mai obosit. Omul a evoluat în aşa fel încât poate avea un stil de somn fragmentat. Somnul de 15 minute din timpul zilei poate fi echivalentul unei ore de somn pe timpul nopţii”, spune profesorul Jim Horne, cercetător la Centrul de Cercetare a Somnului din cadrul Universităţii din Loughborough.
2. Clătirea gurii după spălarea dinţilor
„Clătirea curată învelişul protector lăsat de pasta de dinţi, iar absenţa acestei operaţiuni ar adăuga câteva ore de protecţie dinţilor. Eu încerc sa nu beau lichide cel puţin o jumătate de oră după ce îmi spăl dinţii. Este o senzaţie ciudată la început, însă te vei obişnui repede. Nici măcar nu ud periuţa de dinţi înainte de a mă spăla, deoarece acest lucru poate diminua efectul pastei de dinţi. Asteptaţi cel puţin o jumătate de oră după ce aţi mâncat pentru a vă spăla, deoarece acizii şi zahărul din alimente slăbesc temporar smalţul dinţilor. Dacă vă spălaţi pe dinţi prea repede după masă, de fapt periaţi smalţul înainte ca acesta să se întărească din nou. Cea mai bună metodă este să vă spălaţi pe dinţi înainte de masă, iar după ce aţi mâncat să vă clătiţi cu apă de gură fără alcool”, spune stomatologul Phil Stemmer.
3. Statul pe toaletă
„Ghemuirea este o poziţie mai naturală decât statul pe toaletă şi necesită mai puţin efort. Această poziţie reduce riscul bolilor intestinului, cum ar fi hemoroizii. Plasarea unei trepte de aproximativ 25 de cm sub picioare şi aplecarea trupului înspre înainte poate fi de ajutor persoanelor cu probleme la intestin”, spune medicul Charles Murray, secretarul Asociaţiei Gastroenterologilor din Marea Britanie.
Află care aici care sunt celelalte „păcate” zilnice care ne afectează.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.