Mergi direct la conținut »
Detaliul care a făcut diferența între viață și moarte, în cazul lui Florin Busuioc. "A contat enorm"
Sănătate și Fitness Libertatea > Lifestyle > Sănătate și Fitness > Detaliul care a făcut diferența între viață și moarte, în cazul lui Florin Busuioc. "A contat enorm"

Detaliul care a făcut diferența între viață și moarte, în cazul lui Florin Busuioc. „A contat enorm”

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a suferit un infarct în timpul unui spectacol, la Craiova, în seara zilei de marți, 6 noiembrie. Busu a fost dus de urgență la spital, iar alături de el sunt acum și actorii alături de care juca. De altfel, aceștia sunt și cei care i-au salvat viața, potrivit purtătoarei de cuvânt a Spitalului Judeţean Craiova.

„Starea lui Florin Busuioc este gravă, dar stabilă. Când a ajuns echipajul Smurd la fata locului, actorii ii făceau manevre de resuscitare, îndrumaţi prin telefon de cei de la 112. A contat enorm, este esenţial ca în astfel de situaţii sa se acţioneze imediat”, a spus purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean Craiova, Cristina Geormăneanu, citată de Adevărul.

După primul atac de cord, în urma căruia a fost resuscitat, actorul a mai suferit alte două. Noaptea trecută, Busu a fost operat de urgență, fiindu-i montat un stent.

Află cine sunt medicii care l-au operat pe Florin Busuioc și i-au salvat viața. Unul din ei este la finalul rezidențiatului și a venit de acasă pentru a-l opera pe Busu

Conform unei informații de ultimă oră, Florin Busuioc va fi adus la un spital din București cu un elicopter SMURD. Vezi primele imagini cu actorul înainte de a fi urcat în elicopter!

  • FOTO – Pro TV

Citește și…


 

Close
Închide
  Close