MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2018 22:30

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am un iubit mai în vârstă care mă întreține, însă am aflat că e căsătorit”

Distribuie

De când lumea şi pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citeşte în Libertatea sfaturile ei.

Adela,

Sunt o întreținută. O spun direct. Nu am nicio problemă cu asta. Am 19 ani și am o relație cu un bărbat mult mai în vârstă, care îmi oferă în schimb cadouri scumpe, bani… ce să mai, mă răsfață.  Nu am avut nicio problemă cu acest lucru, ba chiar am început să țin mult la el. Aș putea spune că-l iubesc. Am aflat acum că e căsătorit, iar asta însă mă face să am alte gânduri. Deși nu am probleme să fiu o întreținută, nu îmi place să știu că stric familii. Asta deși el spune că relația lui nu mai funcționează… Nu știu ce să cred. Ce părere ai?

Adela răspunde:

Draga mea,

Tu știi cel mai bine ce contează pentru tine într-o relație, dacă este sentimentul, dacă sunt cadourile sau planurile de viitor. Dacă ai fi fost îndrăgostită de acest bărbat care te întreține, vestea că e căsătorit te-ar fi devastat. Așa, doar te simți vinovată că, profitând de el, ai putea să-i distrugi familia… care oricum nu contează pentru el. Te gândești că, dacă investește atât de mult în tine, poate te vei trezi că vine la tine într-o zi și te face responsabilă pentru hotărârea lui de a-și părăsi casa. Pe scurt, nu vrei complicații ci doar distracție. Asta poate să țină o vreme, însă mai devreme sau mai târziu o să vrei mai mult. Sau, cine știe, poate îți iese în cale un bărbat mai de vârsta ta, de care te îndrăgostești cu adevărat, și n-o să poți să fii cu el din cauză că te vei simți obligată de cel care te întreține. În viață nimic nu vine fără să plătim într-un fel sau altul. Gândește-te mereu la consecințele acțiunilor tale și, chiar dacă îți este mai greu, alege ceea ce duce la ceva bun atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

Citește mai multe despre amanta pe Libertatea.

Comentarii