“Noutăţile pe care le aduce programul de detoxifiere, în această toamnă, sunt infuziile de retenţie şi implantele care completează şedinţele de hidrocolonoterapie. Prin infuziile de retenţie cu cafea, de exemplu, substanţele active din cafea sunt absorbite în circulaţia port hepatică, prin venele hemoroidale, de la nivelul rectului. şi ajung rapid la nivelul ficatului. Aici, ele stimulează producţia de bilă şi dilatarea canaliculelor biliare, ce facilitează eliminarea compuşilor toxici, potentiali cancerigeni, a toxinelor produse de Candida Albicans si a altor paraziti, in intestinul subtire, si de aici, in colon. Alte tipuri de infuzii, pe care le utilizez si recomand, sunt spirulina, museţelul, menta, gheara pisicii. De asemenea, implantele cu probiotice asigură repopularea rapidă a colonului, după sedintele de hidrocolonoterapie, si prin aceasta se evită efectele neplăcute ale unui dezechilibru bacterian, la acest nivel”, spune Cristina Mirica, medic specialist în hidrocolonoterapie.
De ce avem nevoie să urmăm programe de detoxifiere?
Prin aerul pe care îl respiram, prin alimentele pe care le consumăm, prin apa pe care o bem, dar şi prin medicamente, alcool şi tutun, omul modern introduce zilnic toxine în organism. Toxinele nu vin numai din surse externe; ele sunt produse şi în interiorul corpului nostru, în cadrul proceselor metabolice normale. Dezechilibrele nutriţionale, insuficienţa depozitelor de minerale din organism şi alergiile alimentare pot compromite caile de evacuare, permiţând acumulari excesive de toxine în interior. Substanţele chimice solubile în apa sunt eliminate, pe când cele solubile în grăsime sunt depozitate. Toxinele se acumulează, astfel, în celulele grase şi în membranele celulare şi devin “otravă interna”. Când corpul nostru este supus stresului, el eliberează aceste substanţe chimice toxice, prin fluxul sangvin, creând în acest fel mai mult stres şi imbolnavind organismul.
Mai multe informaţii, găsiţi aici.
 

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”