Articol de Paul Barbu, Duminică, 22 iulie 2018, 12:00

Formula este una mai ciudățică și chiar puțin mai costisitoare, dar îi este la fel de dragă. „Am ajuns să merg în vacanțe alături de mama mea, pentru a putea să mă ajute cu copilul care nu are nici măcar un an. Este puțin mai scump pentru că trebuie să luăm două camere, mai multe bilete de avion, dar merită”, a mai spus vedeta.

Sunt și vacanțe în care pleacă și toți patru, în formulă completă, și ca și în celelalte cazuri, concediile sunt la fel de distractive. „Acum am o altă problemă, pentru că încerc să programez vacanțe pentru anul viitor, spre finalul lui, sau peste doi ani, și am aflat că trebuie să plătesc pentru copil bilet întreg. Este destul de scump”, a mai spus Andreea Bălan.

Dar chiar dacă are destui bani cât să nu își facă probleme legate de o vacanță reușită, preferă să își caute singură destinațiile și informații despre ele, decât să apeleze la o agenție de turism.

Când caut eu singură să îmi fac rezervări, să găsesc bilete de avioane sau cazare pe AirBnB, mă relaxează. Și prefer să fac asta singură, îmi place. Așa ajung să mă documentez despre alte destinații, locuri, lucruri pe care le pot face în diferite țări, poate chiar ajung să îmi programez o altă viitoare vacanță”, ne-a mai declarat vedeta, în timpul emisiunii Trips&Tricks.

Ce-i place, ce nu-i place în lume

Andreea ne-a povestit că i-ar plăcea să se întoarcă în Dubrovnik, Croația, pentru că a impresionat-o foarte mult cetatea din oraș. „Mi-a plăcut că este ceva care te face să te simți în siguranță, este istorie. Și în plus, mi-au plăcut magazinele. Ca femeie, îmi place să merg prin magazinele de acolo și să descopăr lucruri noi, să cumpăr”, a mai afirmat Andreea.

De asemenea, spune că i-a plăcut la nebunie Singapore care este un oraș extrem de curat și plin de surprize. În schimb, a dezamăgit-o Malaezia, pe care a văzut-o ca pe o țară plină de mizerie, loc în care nu ar vrea să se mai întoarcă.

Dacă doriți să revedeți emisiunea de data trecută, Trips& Tricks, în care prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea”, Cove, ne-a povestit despre aventurile lui pe mare, făcând o vacanță pe velier, o puteți urmări mai jos: