Mergi direct la conținut »
Andreea Berecleanu, vacanță de vis în Argentina. Cum petrece alături de soțul ei
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe

Andreea Berecleanu, vacanță de vis în Argentina. Cum petrece alături de soțul ei

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu a plecat în vacanță împreună cu soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Cei doi au ales ca destinație Argentina.

De Dana Aramă,

Andreea Berecleanu are parte de o vacanță de vis alături de partenerul ei de viață. Pe contul său de socializare, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Antena 1 a postat câteva fotografii din vacanța ei în Argentina.

„Hola, chica! Asta tot aud de o zi, de când am ajuns în Buenos Aires. Începem să descoperim orașul în scurta vacanță din Argentina. O săptămână și un pic pe tărâmurile tango-ului, ghid este soțul meu, care a mai fost de câteva ori și, bineînțeles, prieteni pe care i-am regăsit aici. Vă țin la curent?”, a povestit vedeta.

 

„Noi am ajuns și la periferia Buenos Aires. În Caminito, un loc unde mănânci simplu și autentic și vezi peste tot tineri dansând tango”, a mai spus ea.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.


Citește și:

Cazul fetei dispărute: procurorul îi asigură pe părinți că fata e în viață, dar mama și tatăl spun că cel care profită e doar chirurgul, principalul suspect!

 

Close
Închide
  Close