Mergi direct la conținut »
Lifestyle Libertatea > Lifestyle

Cele mai originale si ciudate diete folosite de vedete. Sport când ești mahmur și dușuri reci

Christina Aguilera, Victoria Beckham, Natalie Portman și Madonna sunt doar câteva dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul internațional, care au trecut prin transformări fizice vizibile de-alungul vieții.

De Livia Lixandru,

Au decis să renunțe la obiceiurile alimentare nesănătoase pentru a scăpa de kilograme în plus, iar acum au un corp de invidiat.

Dacă unele dintre dietele la care au apelat vedete sunt originale, altele sunt cu adevărat ciudate și ai nevoie de multă ambiție pentru a duce la capăt ceea ce ți-ai propus, în cazul în care îți vine vreo idee să apelezi la trucurile acestora

Lady Gaga

Vedeta este excentrică inclusiv când este vorba de diete. Un truc al ei este „dieta mahmuritului”, potrivit tabu.ro. Lady Gaga ne spune că dacă bei whiskey oricând vrei și mănânci alimente fără carbohidrați slăbești. De asemenea, starul pop recomandă sportul când ești mahmur, asta doar dacă ai un stomac bun.

 Christina Aguilera

Christina recomandă „dieta de 7 zile pe culori”. Este vorba despre regim disociat altfel decât cel clasic. În fiecare zi ai voie să mănânci alimente care au o singură culoare: albe, roșii, portocalii, galbene, verzi, mov etc.

Victoria Beckham

Pentru a slăbi după nașteri, Victoria s-a axat pe una din clasicele diete, cea în care trebuie să mănânci puțin și des. Mai exact, de 5 ori pe zi, mâncare cam de dimensiunea palmei, plină de proteine, cum ar fi somon, sushi cu ton sau ouă.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Natalie Portman

Pentru a putea avea un corp de balerina (pentru rolul din Black Swan), actrița s-a folosit de una din cele mai drastice diete, mâncând doar migdale și morcovi până când a slăbit 9 kilograme.

Madonna

Regina muzicii pop ține „dieta luni” sau „dieta vârcolacului”, ce implică în zilele cu lună plina sau luna noua, sa consumi doar apa sau suc. De asemenea, Madonna mai urmează și „dieta de aer” care implică, pe scurt, să miroși un platou cu mancare… și să îl pui la loc…

Liv Tyler

Emblema anilor 90, Liv Tyler, a dezvăluit secretul ei pentru wellness și frumusețe… dușurile reci. Fiica lui Steven Tyler a adăugat: „un prieten hairstylist mi-a spus ca asta închide cuticula de păr… și simt mereu că ma face un pic mai slabă”.

Close
Închide
  Close