MENIU CAUTĂ
07 Iun. 2017 20:55

Cum stai cu dragostea vara aceasta? Consultă horoscopul iubirii și descoperă ce zodie își dinamitează relația

Distribuie

 

Berbecii nu-și mai pot ameți iubitele sau iubiții cu vorbe, trebuie să-și arate sentimentele concret, prin fapte. Adică să ia deciziile corecte în privința relației de cuplu și să facă gesturi frumoase și să-și surprindă persoana dragă.

Taurii se iubesc cam mult pe ei înșiși, iar asta le-ar putea aduce probleme în cuplu, în prima partea verii. Ca să evite neplăcerile, vor trebuie să cedeze primul plan persoanei dragi! Un alt pericol pentru relație, în afară de narcisism, îl pot reprezenta dorințele neîmplinite, pe care vor să și se satisfacă acum și care-i împing către decizii proaste.

Gemenii nu traversează cea mai bună perioadă în cuplu, iar asta le-ar putea întuneca un pic mintea. Dacă văd doar partea goală a paharului, adică faptul că acum nu sunt fericiți, și uită toate momentele frumoase petrecute în doi, riscă să ia o hotărâre pe care apoi o vor regreta.

Racii sunt un car de nervi, sunt plini de nemulțumiri și emoții negative acumulate în urma conflictelor în cuplu, iar asta poate duce la o ruptură. E posibil să-și facă însă rău luând decizia de a se despărți de parteneri; prin comunicare s-ar putea rezolva măcar o parte din probleme!

Leii parcă dau bac-ul la iubire, atât de complicată e toată vara, cu tot felul de teste și încercări! Dacă vor trece cu notă mare, bucuriile vor fi pe măsură și nu vor regreta că au făcut eforturi importante. Trebuie să fie foarte atenți în cine investesc sentimental…

Fecioarele n-au parte de o prognoză favorabilă: vara asta le aduce furtuni în cuplu, declanșate mai ales de pretențiile tot mai mari și mai dese ale partenerilor. Dacă sunt stăpâne pe ele și manevrează cu atenție situațiile explozive în care se trezesc, s-ar putea bucura de momente foarte frumoase după fiecare episod cu tunete și fulgere.

Balanțele fac revoluție în cuplu sau au parte de așa ceva fără să-și dorească. Se schimbă toate relațiile în care sunt implicate, așadar, și cea de iubire. Ca direcția în care o iau lucrurile să fie una bună, nu una rea pentru ele, trebuie să înceapă să dăruiască, nu doar să aștepte să primească… Așadar, generozitatea e cheia fericirii lor.

Scorpionii își dau seama că scârțâie ceva în cuplu. Ca să se dumirească și ce anume, trebuie să o lase mai moale cu distracția și să se retragă un pic în intimitate, unde să-și analizeze foarte serios relația. Pe baza concluziilor trase, vor putea face schimbarea dorită, care va duce fie la o reașezare, fie la… despărțire.

Săgetătorii se ceartă cu partenerii din pricina banilor sau a altor resurse comune, iar asta tulbură atmosfera din casă. Și alte probleme vor duce la momente tensionate și vor destabiliza relația, de-a lungul întregii veri.

Capricornii își dinamitează singuri relația, pentru că nesiguranța și dorința lor de a se asigura că lucrurile sunt sub control îi face să vină cu pretenții exagerate, care generează conflicte acute în cuplu. Un alt lucru care strică liniștea în casă e orgoliul lor, care-i împinge să ceară lucruri pe care știu prea bine că nu le merită…

Vărsătorii pun un preț atât de mare pe libertate, încât își periclitează toate relațiile importante, nu doar pe cea de iubire. Ca să nu strice tot și să nu se trezească singuri cuc, ar trebui să-și asume rolul și locul în cuplu și să respecte rolul și locul partenerul sau partenerei.

Peștii par să înoate în ape mai limpezi și mai liniștite, după o perioadă în care au trecut prin tot felul de teste în cuplu. Ba chiar au curaj să dea voce unor dorințe pe care până acum le-au ținut sub cheie. Singura lună cu risc de conflicte este august.

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii