Mergi direct la conținut »
Florin Piersic jr și Anca Sigartău vor juriza tinerii absolvenți de actorie

Gala Tânărului Actor HOP, care a ajuns la ediția a 21-a și care va avea loc în perioada 3-6 septembrie la Costinești, îi va avea în juriul de concurs, printre alții, pe îndrăgiții actori Florin Piersic jr și Anca Sigartău. Celor doi li se alătură cunoscutul regizor Felix Alexa, tânăra actriță Cosmina Olariu, câştigătoarea Premiului „Ştefan Iordache”, ediţia 2017 și regizorul Roberto Bacci. Cei 27 de concurenți au avut parte de un juriu de preselecții de asemenea ales pe sprânceană, din acesta făcân parte Andreea Bibiri, regizorii Andrei și Andreea Grosu și Șerban Pavlu.

De Florin Ghioca,

La Costineşti, juraţii vor alege câştigătorii din acest an pentru următoarele premii: Premiul „Ştefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP, Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual, Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual, Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori, Premiul „Sică Alexandrescu”, Premiul special al juriului.

Publicul va decide premiul său. Este aşteptat să participe direct la Gală, urmărind transmisia livestreaming a întregului concurs pe galahop.ro şi apoi să voteze favoriţii.

Close
Închide
  Close