MENIU CAUTĂ
31 Mai. 2018 10:37 , de Paul Barbu

VIDEO / George Vintilă îți arată cum faci vacanțe altfel, în emisiunea Trips& Tricks

Distribuie

Prezentatorul TV, George Vintilă, vine în emisiunea de turism Trips & Tricks pentru a îți arată cum să faci vacanțe altfel.

Dependent de adrenalină și activități mai puțin obișnuite care se pot face în vacanțe, George Vintilă, vine să ne împărtășească cele mai nebunești lucruri pe care le-a făcut în jurul lumii. Acolo unde alții tremură de teamă, binecunoscutul prezentator de aruncă cu capul înainte doar pentru a-și înfrunta fricile.

Apoi, vom călători în Îndepărtata China pentru a exprola una dintre cele mai frumoase și ample civilizații de pe planetă. De la Marele Zid Chinezesc până la Jackie Chan, reprezentanții unei agenții de turism, ne vor povesti despre China. În plus, vom afla câteva tips-uri despre ce este de văzut în China, ce trebuie să avem pregătit pentru o astfel de călătorie în inima Asiei, dar și cum să ne comportăm în funcție de diferite evenimente în China.

După scurta incursiune în Asia, revenim pe plaiuri natale, mai bine zis, în Maramureș. Aici vom descoperi casele vechi de sute de ani, ale maramureșenilor, case care au dăinuit secole și care acum vorbesc despre traiuri românilor care au trăit în Evul Mediu. Știți cum se spune: cei care nu-și cunosc trecutul sunt sortiți să-l repete. Așa că haideți să ne cunoaște strămoșii!

La final, avem și un scurt reportaj despre „cei mici”… cei mici de la Dedulești. Un reportaj care vă va face foame. Dar urmăriți-ne pentru că viața e ca o călătorie pe care putem să o facem împreună!


Citește și:


Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini cu plaja din Mamaia

Libertatea transmite LIVE, 24 de ore din 24, imagini din Vama Veche

 

Citește mai multe despre george vintila și prezentator TV pe Libertatea.

Comentarii