Horoscop 25 octombrie 2019 – Berbec:

Astăzi alegi să vezi doar ce îți convine și să te interesezi doar de cei pe care îi simpatizezi de obicei. Problema e că ceilalți nu vor dispărea și nici nu vor dori să te lase în pace.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Taur:

O parte din tine se bucură pentru reușitele unor apropiați, altă parte ar vrea să fie doar ale tale aceste reușite, deși știi că de mult au muncit pentru ele.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Gemeni:

S-ar putea să exagerezi anumite probleme, mai ales pe cele financiare și să respingi ajutorul pe care ți l-ar putea acorda un apropiat, doar pentru că nu e ceea ce sperai.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Rac:

Ai acces la acele părți din personalitatea ta care nu ies la lumină decât în situații speciale. Astăzi vei avea ocazia să trăiești astfel de situații și să vezi că poți fi și altfel.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Leu:

Este posibil să te surprindă neplăcut anumite situații, în familie sau la serviciu. Nu îți folosește la nimic să fii în gardă, ar fi bine să vrei să fii mai binevoitor cu toți cei din jur.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Fecioară:

Dispui de resurse interioare importante pentru a face față oricăror neplăceri. Ceea ce te împiedică să reușești la acest capitol este doar teama de eșec.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Horoscop 25 octombrie 2019 – Balanță:

Încerci să realizezi ceva important și urzești tot felul de planuri. Problema e că aceste planuri nu țin cont de voința celorlalte persoane implicate.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Scorpion:

Ai putea primi o invitație deosebit de interesantă sau doar o veste care te anunță că urmează evenimente speciale. Orice ar fi, vei avea destule motive de bucurie.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Săgetător:

Se conturează una dintre cele mai realiste soluții pentru o problemă financiară generală sau una specială, care trebuie rezolvată urgent.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Capricorn:

Un prieten scoate din joben o idee care te va încânta, până vei înțelege costurile sau dificultățile care vor apărea până la final.

Horoscop 25 octombrie 2019 – Vărsător:

Ai ocazia de a te echilibra, cel puțin parțial, pe planul sănătății, cu condiția să accepți o limitare a unor plăceri sau anularea unor planuri la care ții foarte mult.

Horoscop 25 octombrie2019 – Pești:

Se leagă anumite situații, semn că poate ieși ceva din anumite inițiative curajoase pe care le-ai avut de curând. Este important să îți limpezești intențiile, dar să nu le bați în cuie.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Sărbătoarea Sfântului Dumitru. Tradiții și obiceiuri de Sf. Dimitrie Izvorâtorul de Mir

Filmările secrete făcute la Colectiv de pompieri și ascunse până azi publicului, Guvernului și procurorilor! ”Nu le-au luat nici măcar pulsul!”

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială