Horoscop 26 februarie 2020 – Berbec:

E prea multă ceață în mintea ta și în jur, ca să poți face ceva de care să fii încântat și mâine, nu doar azi. Așa că ar fi mai înțelept să nu te grăbești, orice ai avea în plan.

Horoscop 26 februarie – Taur:

E prea multă indecizie și oscilație în comportamentul unor apropiați ca să nu simți nevoia să îi trezești la realitate, deși nu știi nici tu care sunt motivele acestui comportament.

Horoscop 26 februarie – Gemeni:

Ca să nu calci în străchini astăzi, ar fi mai bine să te ocupi de treburi mai puțin importante, secundare și să le lași pe celelalte pentru un moment mai favorabil.

Horoscop 26 februarie – Rac:

In loc să îți sporești starea de confuzie, insistând să faci planuri de viitor acum, mai bine te ocupi de prezent care are mai mare nevoie de atenția ta. 

Horoscop 26 februarie – Leu:

S-ar putea să ai o listă lungă de motive pentru care să fii nemulțumit azi, dar ai putea să faci efortul de a face și o listă în mintea ta, cu motivele de bucurie și de recunoștință. 

Horoscop 26 februarie – Fecioară:

Comunicarea cu partenerii importanți poate fi serios afectată de faptul că multe se vor înțelege greșit. Ar fi bine să lași pentru o altă zi discuțiile importante și negocierile.  

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Horoscop 26 februarie – Balanță:

Ar fi bine să îți propui chiar de la primele ore să fii mai atent decât de obicei la tot ce ai de făcut astăzi, mai ales la serviciu și în relațiile cu cei din acel mediu.

Horoscop 26 februarie – Scorpion:

S-ar putea să fii înțeles greșit, mai ales atunci când lași emoțiile să te cucerească și să îți micșoreze judecata limpede de care ai nevoie acum.

Horoscop 26 februarie – Săgetător:

Sunt destule de rezolvat acasă și în relațiile cu cei din familie, ca să mai stai pe gânduri când cauți să îți stabilești prioritățile acestei zile.

Horoscop 26 februarie – Capricorn:

Unii dintre apropiați nu vor face decât să sporească ceața care le ascunde intențiile reale. Asta nu înseamnă, neapărat, că au intenții rele.

Horoscop 26 februarie – Vărsător:

Ar fi bine să lași deciziile care au o componentă financiară pentru o altă zi, ca să nu încurci și mai mult lucrurile și să nu îți neglijezi munca.

Horoscop 26 februarie – Pești:

Starea ta s-ar putea să fie destul de ciudată, greu de definit și pentru tine. Dar o poți accepta, așa cum e și să îți vezi de treburi fără să te complici.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 22 – 28 februarie 2020. Luna Nouă în Pești | VIDEO URANISSIMA

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres