MENIU CAUTĂ

Horoscop, marți, 4 septembrie 2018. Vărsătorii se lasă ghidați de sentimente

Distribuie

Horoscop 4 septembrie 2018. Vărsătorii se lasă ghidați de sentimente

Horoscop 4 septembrie 2018 - Berbec

O iei de la capăt cu anumite probleme, unele dintre ele provocate de apropiați. O atitudine constructivă îți va fi de mare ajutor, ca să poți proteja relațiile cu acele persoane.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Taur

Te bazezi pe anumite persoane, dai dovadă de răbdare și te porți cu diplomație, dar degeaba. Planurile zilei de astăzi nu vor ieși chiar așa cum dorești tu…

Horoscop 4 septembrie 2018 – Gemeni

Este de ajuns să vrei să le fie bine și celor din jur, nu doar ție, și vei reuși să selectezi cea mai bună variantă pentru a rezolva o problemă și a reacționa adecvat față de tot ce se întâmplă în jur.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Rac

Ai șansa de a ajunge la o înțelegere cu cei din familie, fără prea multe vorbe. Nici nu este cazul să te bazezi pe cuvinte astăzi, ci pe fapte.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Leu

Ai șansa de a descoperi că poți fi generos în orice situație, fără să ai senzația că pierzi ceva. Dimpotrivă, poți descoperi că ai câștigat ceva și nu vorbim aici doar de bună dispoziție.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Fecioară

Există și o parte bună în această zi, dincolo de neplăceri, întârzieri sau discuții în contradictoriu. Este de ajuns să vrei să fii binevoitor cu toți cei din jur și vei vedea despre ce e vorba…

Horoscop 4 septembrie 2018 – Balanță

Se pot complica unele situații, chiar dincolo de nivelul cu care ești obișnuit și cu care te descurci, de obicei. Aici vor trebui să intervină diplomația și bunăvoința.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Scorpion

Încerci să fii generos cu cine nu trebuie, chiar s-ar putea spune că preferințele tale sunt răsturnate față de cum stau lucrurile în realitate. E cazul să schimbi ceva.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Săgetător

Va trebui să-i oferi susținere unuia dintre partenerii esențiali, să faci anumite lucruri în locul său, atât cât te pricepi. Răbdarea e secretul, ca să îți poți păstra liniștea sufletească.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Capricorn

Evaluezi situațiile care te supără strict din punctul tău de vedere, ceea ce dovedește că orgoliul a depășit limitele firești sau e pe cale să facă acest lucru.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Vărsător

Este o zi în care sentimentele ar trebui să te ajute să te orientezi, să iei cele mai bune decizii și să te comporți adecvat în orice situație.

Horoscop 4 septembrie 2018 – Pești

Poți privi ziua de astăzi ca pe o succesiune de exerciții. Acestea te vor ajuta să depășești anumite limite psihologice, care te țin blocat de mai mult timp.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii