Horoscop săptămânal Balanță – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie, moment astral bun pentru starea generală de sănătate și pentru dispoziția sufletească a celor născuți în Balanță care vor avea un aer degajat, liniștit și vor aborda cu calm sau chiar cu umor situațiile dificile.

Între 14 și 16 iunie, la prânz, relațiile parteneriale vor sta sub semnul stresului, al enervării, al intoleranței, al disputei între nativi și cei cu care se află într-o relație de colaborare, într-un conflict, într-un proces. Perioada nu este favorabilă inițiativelor menite să instaureze dialogul normal și nici al impunerii autoritare a unui punct de vedere sau al unui interes.

Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, efort de protejare a unui bun de valoare (funciar, imobiliar, patrimonial) de tendințele păgubitoare ale unor rude sau ale unor străini de a se infiltra, prin diferite manevre, în regimul lor de proprietate prin acte dubioase sau inițiative periculoase (împrumuturi, gajuri, tranzacții oneroase).

Din 19 iunie, după ora 00:01, spor de intuiție ori susținere în desfășurarea activității intelectuale, de cunoaștere, învățare și perfecționare. Răstimp favorabil acumulării de experiență, analizei unor modele de viață ori de asimilare corectă a direcțiilor sugerate de un eveniment în derulare. În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 iulie 2020, va influența în chip limitat, modest, sectorul carierei.

Fiind o planetă a comunicării, tocmai comunicarea nu o va avantaja pentru că va instaura un regim de discreție, de teamă de angajamentele verbale, de rostirea în public a unor adevăruri sau a unor convingeri personale; în alte situații, ar putea fi vorba de o tăcere asupra unor teme și subiecte de viață sau de muncă impuse de către partenerii și colaboratorii lor. Balanțele vor da dovadă de reticență în a accepta ideile noi, prea îndrăznețe.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI