Horoscop săptămânal Leu – 13 – 19 iunie 2020

În ziua de 13 iunie va continua să funcționeze, din punct de vedere astral, sau să se concretizeze o situație favorabilă nativilor din punct de vedere material.

Între 14 și 16 iunie, la prânz, idei în dezbatere, convingeri în criză, proiecte care se cer grabnic revizuite sau pentru a căror dezvoltare nativii trebuie să facă niște sacrificii impuse de condițiile sociale, financiare, publice, culturale ale momentului. Alteori, unii dintre cei care s-au născut în zodia Leului pot intra în contradicție cu una sau mai multe persoane cu care colaborează în plan social, politic, profesional.

Dezamăgiri și constatări nemulțumitoare. Informații alarmante sau evoluție defavorabilă proiectelor de stabilire într-o țară străină, de ședere îndelungată la studii sau ca formă de viață profesională. Comunicare dificilă cu reprezentanții unor instituții din străinătate. Între 16 iunie, după ora 12:36, și 18 iunie, noaptea, Leii ar putea fi puși în situația să accepte modificări ale statutului lor public sau profesional ori să analizeze o ofertă în plan socio-profesional.

Din 19 iunie, după ora 0:01, informații legate de prieteni, vești în legătură cu un proiect pe care nativii intenționează să-l dezvolte alături de unul sau mai mulți apropiați. Atenție la semnificația evenimentelor sau la afirmațiile care se vor rosti, în legătură cu ei, în preajma zilei de 19 iunie, când Soarele va face, după mulți ani, prima conjuncție cu Sensul Vieții, în sectorul relațiilor de prietenie, și care pot avea funcția de avertisment, de sugestie ori de oportunitate.

În dimineața zilei de 19 iunie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 iulie 2020, va crea un teren sensibil pentru funcțiile digestive, pentru fiziologia organelor localizate în zona abdomenului. Mercur va influența și universul interior populat de gânduri, trăiri și sentimente al acestor persoane.

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI