Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, dorință de a trăi intens, de a se distra, de a trăi aventuros, mai ales dacă aceia născuți în acest semn zodiacal sunt tineri; nevoie de a se afirma sau de a și (re)confirma valoarea în cazul celor care desfășoară activități artistice și interpretative, mai ales dacă în fața lor stau festivaluri, concursuri, recitaluri, spectacole importante pentru care se pregătesc intens, vizând un succes important pentru cariera lor.

Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și va avea meritul să le liniștească spiritul și să-i rupă de preocupările terre à terre. Moment al evadărilor interioare, al intereselor motivate de o lume superioară spre care aspiră; noroc, până pe 7 februarie, la informațiile venite pe căi subtile; presimțiri. Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie, după-amiaza, obligația de a se reintegra într-un program de muncă sau de a accepta rigorile activității profesionale de care s-au cam detașat în ultima vreme. Nu sunt excluse stările organice neplăcute, de natură digestivă, intestinală sau hepato-biliară.

Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, întâlniri și dialoguri la care Berbecii vor trebui să dea dovadă de diplomație, măsură, răbdare și tact dacă vor să obțină ceea ce și-au propus și să-și reprime tendințele vehemente ori nerăbdarea.

Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, le va permite să treacă prin secvențe speciale de viață alături de prieteni, să cunoască lume nouă, să aibă parte de dialoguri utile și interesante pentru viața sau cariera lor. Atenție însă la acele persoane care pot să-i încânte, pe moment, să le stârnească admirația, pasiunea și care, apoi, să-i pună în situații delicate.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism