Mergi direct la conținut »
Povestea de viață a lui Marion Cotillard, femeia despre care s-a spus că i-a despărțit pe Brad Pitt și Angelina Jolie
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > Povestea de viață a lui Marion Cotillard, femeia despre care s-a spus că i-a despărțit pe Brad Pitt și Angelina Jolie

Povestea de viață a lui Marion Cotillard, femeia despre care s-a spus că i-a despărțit pe Brad Pitt și Angelina Jolie

Marion Cotillard s-a născut pe 30 septembrie 1975, la Paris, a impresionat lumea cinematografică cu talentul și frumusețea ei și s-a spus despre ea că este următoarea Brigitte Bardot a Franței. În ultimii ani s-a zvonit că a intervenit în relația dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, cei doi luând în cele din urmă, decizia de a se despărți.

De Livia Lixandru,

Marion Cotillard a fost primul copil al familiei, după ea născându-se gemenii, Quentin și Guillaume. În prezent, Marion trăiește tot într-un mediu creativ, soțul ei fiind actorul și regizorul Guillaume Canet, cu care are un băiat de șapte ani, Marcel și o fiică de doi ani și jumătate, potrivit Life.ro.

Când a făcut Marion Cotillard trecerea la marele ecran?

Primul film american în care a jucat Marion Cotillard a fost „Big Fish” în regia faimosului Tim Burton. De atunci a tot jucat în filme franțuzești, până a ajuns din nou să fie distribuită în comedia romantică a lui Ridley Scott, „A Good Year” unde a jucat alături de Russel Crowe. De asemenea, a învățat să cânte la violoncel după ce a jucat un rol în filmul „Toi et Moi”.

Viața de star de la Hollywood a lui Marion Cotillard

În 2006, a primit propunerea de a o juca pe legendara cântăreață franceză, Edith Piaf în filmul „La Vie En Rose”.

De fapt, regizorul Olivier Dahan i-a oferit rolul chiar înainte să o cunoască, după ce a văzut câteva similitudini între ochii ei și cei ai lui Edith Piaf. 

Marion a jucat rolul iubitei lui Johnny Deep în filmul „Public Enemies” regizat de John Dillinger în 2009, a jucat alături de Leonardo DiCaprio în „Inception” și alături de Christian Bale în „The Dark Night Rises”.

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi
Recomandări

Iohannis a anunțat ce se va întâmpla dacă Viorica Dăncilă apare la dezbaterea organizată marţi

A mai apărut în filmul lui Woody Allen, „Midnight in Paris”, dar și în filmul lui Steven Soderbergh, „Contagion, Anchorman 2: The Legend Continues”, alături de Matt Damon, Kate Winslet și Jude Law.

În 2016 a jucat împreună cu Michael Fassbender în „Assasins Creed”, un film bazat pe un joc video.

A negat că ar exista o legătură între ea și Brad Pitt

În septembrie, 2016, cu puțin timp înainte de lansarea filmului ”Allied” în care Marion Cotillard a jucat alături de Brad Pitt, s-a dat vestea că faimosul actor s-a despărțit de Angelina Jolie.

Pe măsură ce zvonurile se învârteau în legătură cu motivele destrămării, s-a spus că Jolie a angajat un detectiv privat pentru a-i spiona pe Cotillard și Pitt în timp ce filmau, deoarece ea era convinsă că au o aventură.

De asemenea, martorii de pe platourile de filmare au spus că atunci când Angelina a venit să-și viziteze soțul, a refuzat să-i adreseze vreun cuvânt lui Marion, scrie sursa citată.

Tolo: Caracal și Timișoara: 112 și STS, avem o problemă!
Recomandări

Tolo: Caracal și Timișoara: 112 și STS, avem o problemă!

În urma zvonurilor, Marion a  scris un mesaj pe pagina ei de Instagram în care a negat t că ea și Brad Pitt ar avea o aventură romantică:

View this post on Instagram

This is going to be my first and only reaction to the whirlwind news that broke 24 hours ago and that I was swept up into. I am not used to commenting on things like this nor taking them seriously but as this situation is spiraling and affecting people I love, I have to speak up. Firstly, many years ago, I met the man of my life, father of our son and of the baby we are expecting. He is my love, my best friend, the only one that I need. Secondly to those who have indicated that I am devastated, I am very well thank you. This crafted conversation isn’t distressing. And to all the media and the haters who are quick to pass judgment, I sincerely wish you a swift recovery. Finally, I do very much wish that Angelina and Brad, both whom I deeply respect, will find peace in this very tumultuous moment. With all my love Marion Ceci sera la première et seule réaction que j’aurai concernant la déferlante inouïe qui à commencé il y a de ça 24 heures et à laquelle je suis mêlée malgré moi. Je n’ai pas pour habitude de commenter ni de prendre au sérieux le tas d’absurdités déversées à mon sujet mais la situation prenant une telle tournure et affectant des gens que j’aime, je me dois de m’exprimer. Pour commencer, j’ai rencontré il y a quelques années l’homme de ma vie , le père de notre fils et du bébé que nous attendons aujourd’hui. Il est mon amour, mon meilleur ami et le seul homme dont j’ai besoin. Ensuite, à ceux qui me prétendent dévastée, je vais très bien merci. Ce genre d’inventions aberrantes ne m’affecte en aucun cas. Et pour finir, à la „presse”, à tous les haters, trolls et consorts qui ont le jugement si rapide je vous souhaite sincèrement… un prompt rétablissement. Ceci dit et un peu plus sérieusement, je souhaite à Angelina et Brad, deux personnes pour qui j’ai un profond respect, de trouver la paix dans ce moment tumultueux. Avec tout mon amour. Marion

A post shared by @ marioncotillard on

„Aceasta va fi prima și singura mea reacție la vârtejul știrilor care a izbucnit în urmă cu 24 de ore și în care am intrat luată pe sus. Nu sunt obișnuită să comentez astfel de lucruri sau să le iau în serios, dar câtă vreme această situație îi privește și îi afectează pe cei pe care îi iubesc, trebuie să vorbesc.

În primul rând, cu mulți ani în urmă, l-am întâlnit pe bărbatul vieții mele, tatăl băiatului meu și al fetiței ce urmează să se nască. El este dragostea mea, cel mai bun prieten și singurul de care am nevoie.

În al doilea rând, celor care au indicat faptul că aș fi devastată, le spun că sunt bine mersi. Această conversație care s-a creat, nu este deranjantă.

Și tuturor reprezentanților media și hater-ilor care se reped să judece, le doresc să-și revină rapid.

În final, îmi doresc foarte tare ca Angelina și Brad, pe care îi respect profund, să găsească pacea în acest moment tumultos.

Cu toată dragostea mea, Marion”, a fost mesajul acesteia, scris în 2016.


Close
Închide
  Close