MENIU CAUTĂ

Soția ta ce face la serviciu? Află ce fel de joburi practică femeile infidele

Distribuie

Există vreo legătură între fidelitate și locul de muncă? În urma unui sondaj realizat de celebrul site Ashley Madison s-a descoperit ce joburi au femeile care își înșală partenerii. 

În mod surprinzător, chiar dacă alina durerea altor oameni, se pare că le provoacă dureri soților lor, deoarece femeile care lucrează în domeniul medical sunt cel mai des infidele.

Profesoarele se pricep să educe tinerii, dar poate ar fi bine să învețe cum să respecte jurămintele de nuntă, deoarece se află pe locul doi când vine vorba despre înșelat.

Are inițiativă și și-a deschis propria afacere? Ai mare grijă cu ea, deoarece se descurcă și în… dormitorul altcuiva. Da, femeile cu spirit antreprenorial sunt pe locul trei în clasament.

Face bani și se pricepe la cifre? Pune-o să numere și câți iubiți are… în afară de tine, pentru că ocupă un rușinos loc 4 în topul infidelelor.

E pasionată să îi ajute pe alții? Poate chiar e asistent social, lucrează cu bștrânii, cu copiii sărmani, e miloasă și mereu sare în ajutor. Ei bine, spune-i să nu fie chiar atât de săritoare… pentru că se întâmplă, uneori, să mai sară și în paturile altora. Doamnele și domnișoarele care fac voluntariat ocupă locul 5, potrivit sondajului realizat de ashleymadison.com.

Comentarii