MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 11:29

Trucuri ca bronzul să reziste mai mult timp

Distribuie

Cum faci să păstrezi bronzul mai multă vreme, chiar și după ce te-ai întors din concediu? Ține cont de câteva sfaturi simple și te poți bucura până la toamnă de o piele frumos și uniform bronzată!

Pentru ca bronzul să dureze mai multă vreme, e important cum îl obții. Ai nevoie de creme sau loțiuni cu factor de protecție solară, pentru ca pielea să nu se înroșească, ardă sau să apară  tot felul de iritații. Așadar, asigură-te că atunci când pleci la plajă ai produsul cu SPF în geantă și astfel dai startul unei vacanțe fără probleme pentru sănătatea și frumusețea pielii tale. Apoi, află și cum să păstrezi bronzul mai mult timp.

 Exfoliază pielea!

Primul pas, foarte important, pentru un bronz uniform este să-ți exfoliezi pielea. Vei elimina celulele moarte, iar pielea va fi catifelată și pregătită pentru pașii următori pe care trebuie să-i urmezi. Atenție la produsele folosite, alege-le în funcție de tipul tău de piele. Nu uita nici de exfolierea tenului – ai nevoie de produse delicate, special create pentru față.

Folosește produse After Sun!

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii