De Denisa Macovei,

“Călător în bascheți”, unul dintre cele mai influente bloguri românești dedicate turismului, aduce în atenția publicului o primă serie de 16 locuri și de pensiuni turistice din România, care seamănă izbitor cu stațiuni sau obiective turistice din diferite țări. Printre cele 16 locuri prezentate se numără Ursa Mică, un camping aflat la Ciocanu, care rivalizează cu Snow Peak Field Suite Hakuba din Japonia, Mocănița de pe Valea Vaserului, care are o soră geamănă în munții Harz din Germania, plaja neștiută de la Șuncuiuș, aproape indentică cu Railay din Thailanda sau satul plutitor Egreta, de la Cazanele Dunării, care aduce cu celebrele bungalouri din resorturile de lux din Maldive.

“Criza fără precedent poate avea și un efect pozitiv. Vom alege să zburăm mai puțin, în următoarele luni, dar vom redescoperi țara asta absolut minunată. Avem locuri incredibil de frumoase, care rivalizează cu destinații turistice celebre din diferite țări ale lumii. Visați să ajungeți în Thailanda? Avem și noi un mic colț de Thailanda. Visați să vedeți Bali sau Grecia? Avem un Bali de România. Nu lipseșe nici Maldive. Paradisul îl avem chiar aici, iar noi vrem să-i ajutăm pe români să descopere această lume, într-o singură țară”, a declarat Laura Vereha, susținătoarea proiectului. În completare a venit și partenerul ei, Sebastian Secan: “Vrem să vă inspirăm să călătoriți în România și vrem să ajutăm turismul autohton în această perioadă dificilă, de aceea am lansat campania “România celor o mie de lumi” – o campanie independentă, realizată cu resurse proprii, pe care am gândit-o cu mare drag de România. Am vrut să punem și noi umărul pentru ca țara aceasta să-și poată reveni cât mai curând. Este un pas mic pe care-l faccem, este un pas mic pe care îl puteți face și voi dacă alegeți vara aceasta să descoperiți România”.

Citeşte şi:

Florin Ristei a răbufnit, după ce a fost scos din grila Antena 1. Artistul prezenta alături de Diana Munteanu, emisiunea Prietenii de la 11

Profesorul italian care îi învață pe români limba română: “Italiana este ca o soră, româna este ca o soție de care trebuie să ai grijă”

Ciprian Marica, prima reacție după ce a fost prins cu soția unui prieten într-o cameră de hotel: „Am greșit! Îmi pare rău”

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.