MENIU CAUTĂ
28 Ian. 2018 18:00

VIDEO/ Urmăriţi „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2018

Distribuie

Urmăriţi „Uranissima”, emisiunea de analiză și previziuni astrologice prezentată de Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2018 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

„Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania care îți spune totul despre cum îți influențează planetele zodia, a avut prima ediție duminică, 8 octombrie. În fiecare duminică, Urania îți va spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

„Emisiunea este mult mai lungă și mai bogată în sugestii, informații și provocări de cât a fost până acum în 21 de ani. Este vorba despre un nou proiect care presupune o abordare lejeră și necenzurată de la factorul timp, ceea ce pentru mine este o minune”, spune Urania, despre emisiunea „Uranissima”, pe care o prezintă şi care este difuzată în exclusivitate pe Libertatea.ro.

Vedeţi mai jos VIDEO previziunile pentru fiecare zodie

Uranissima. Previziuni Fecioară pentru 29 ianuarie – 4 februarie 2018

Citește mai multe despre Urania, Astrologie, Previziuni și zodie pe Libertatea.

Comentarii