Durere şi lacrimi în familia Andreei Marin! Tatăl vedetei a fost condus pe ultimul drum! GALERIE FOTO

05 martie 2016 14:16
Dan Marin, tatăl Andreei Marin, care s-a stins din viaţă cu doar trei zile înainte de a împlini 70 de ani, a fost condus astăzi pe ultimul drum. 
Trupul neînsufleţit al lui Dan Marin, tatăl vedetei Andreea Marin, a fost depus la capela Sfinţii Petru şi Pavel din Iaşi în urmă cu trei zile.
Sâmbătă, rudele, familia şi prietenii s-au adunat în număr mare la capelă să-i aducă un ultim omagiu. Cu lacrimi în ochi, cei care i-au fost aproape spun că nu se aşteptau la o astfel de veste.
„Era un om extraordinar, vesel, îi plăcea să râdă. Nu mi-a venit să cred când am afat teribila veste”, a spus una dintre cunoştinţele bărbatului.
De la înmormântare nu a lipsit nici Andreea Marin, care a venit însoţită de soţul ei. Îmbrăcată în haine de doliu, cu capul acoprit cu un batic negru, Andreea Marin era vizibil afectată de moartea tatălui, cel care a sprijinit-o în toţi aceşti ani. Tuncay Ozturk nu s-a dezlipit nicio clipă de soţia sa.
Alături de Andreea a fost şi Renata Marin, cea de-a treia soţie a lui Dan Marin. Şefa Stării Civile din Iaşi a plâns necontentit şi abia se mai putea ţine pe picioare.
Înmormântarea tatălui Andreei Marin nu a fost lipsită de incidente. Fratele vedetei a sărit să bată un cameraman care încerca să filmeze de la distanță câteva cadre. Vezi imaginile șocante aici: VIDEO / Incident violent la înmormântarea tatălui Andreei Marin! Fratele „Zânei” a sărit la bătaie! IMAGINI ŞOCANTE
Dan Marin s-a stins din viaţă în locuinţa sa, în timp ce se uita la televizor. Acesta era bolnav de inimă, avea patru stenturi şi suferea de diabet. Era dependent de insulină, iar starea lui s-a înrăutăţit în ultimul an. Inginer de meserie, acesta era o persoană cunoscută şi respectată în Roman. A fost om de afaceri şi consilier local şi directorul grupului de şantiere care a construit mare parte a blocurilor din Roman, în perioada 1971-1990.
Sursa foto: Ioana Rotariu
Citește și:
Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro