MENIU CAUTĂ
26 Apr. 2018 12:00

EXCLUSIV/ Încă o lovitură dură primită de Alina Vidican. Cristi Borcea i-a dat Valentinei Pelinel hotelul din Timișoara!

Distribuie

Alina Vidican urma să primească pentru cei doi copii ai săi cu fostul șef dinamovist o mare parte din banii obținuți din vânzarea hotelului Boavista, pe care chiar ea l-a condus, o perioadă de timp. Supriză însă, Cristi Borcea i-a dat Valentinei Pelinel hotelul din Timișoara, pe care l-a 'resuscitat'.

În urmă cu câțiva ani, mai precis la scurt timp după arestarea sa, Cristian Borcea scotea la vânzare unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Timișoara.

Prețul cerut era de 4.000.000 de euro. Odată divorțat de Alina Vidican, o parte din banii obținuți urmau a fi puși într-un cont pentru cei doi copii ai cuplului. O alta trebuia să fie folosită pentru achitarea prejudiciului adus de acesta. Lovitură de teatru însă. Aflat după gratii, fostul boss dinamovist nu a mai vândut imobilul situat în vecinatatea Stadionului „Dan Păltinișanu, ci l-a 'resuscitat'.

Mai precis, Cristi Borcea i-a dat Valentinei Pelinel hotelul din Timișoara, pentru a se ocupa de acesta. Blonda a trecut la treabă și, zilele trecute, a tras chiar și o vizită la Timișoara, împreună cu fiul său Milan. Ea a pus la punct ultimele amănunte înainte de relansarea hotelului și a unui nou proiect.

I-a pus în mână afacerile sale

Odată ce Valentina a făcut publică relația sa cu Borcea și a recunoscut că acesta este tatăl copilului său, Pelinel a primit o mare parte din afacerile partenerului său pentru a le administra. Asta în timp ce, de o altă parte, se ocupă prima soție a lui Borcea, Mihaela. În ceea ce o privește pe Alina Vidican, cea de-a doua consoartă a acestuia, ea s-a ales doar cu proprietățile primite în cadrul partajului, fiind scoasă din schema afacerilor lui Borcea.

Va fi gazda preselecțiilor 'X Factor' 2018

Valentina Pelinel pare că nu a stat degeaba. Hotelul nu doar că arată foarte bine, dar este gata și să fie gazda preselecțiilor pentru 'X Factor' 2018. Evenimentul va avea loc duminică, 25 aprilie. Imobilul situat în vecinătatea Stadionului „Dan Paltinișanu fusese cumpărat de Borcea de la fostul fotbalist Ioan Timofte. Iar unul dintre motivele acestei achiziții a fost, la acea vreme, și faptul că fosta soție a lui Borcea, Alina Vidican, era din Timișoara.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Mr. Pink și-a extins afacerile în România, dar n-a ales-o pe Monica Gabor să-l reprezinte

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii