Mihaela Borcea, după ce l-a vizitat pe Cristi Borcea: ”Plecăm cu durere în suflet”

01 februarie 2016 18:07

Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, l-a vizitat pe dinamovist în arest, iar la ieșire, ca de fiecare dată, ea a ținut să-i ia apărarea fostului ei soț, care este și tatăl copiilor ei.

Mihaela Borcea a mers împreună cu doi dintre copiii săi să-l viziteze pe Cristi Borcea, și , susține ea, este la fel de dureros de fiecare dată, mai ales că el grave probleme de sănătate.

„Este un bărbat, un tată suferind, cardiac şi nu numai, pentru care copiii suferă enorm de mult. De fiecare dată când venim aici plecăm cu aceeaşi durere în suflet. Cred că e cazul să fie lăsat în pace. Este un bărbat lipsit de apărare. Copiii noştri suferă foarte, foarte mult,” a spus Mihaela Borcea, la Antena Stars.

În timp ce Alina și Valentina au devenit protagonistele emisiunilor mondene, Mihaela Borcea își vede de afaceri și de familie, fără să se expună vreunui scandal mediatic. De curând , fosta soție a lui Cristi Borcea a testat o aplicație de pe o rețea de socializare pentru a afla ce deviză o va caracteriza în acest an. După ce a văzut rezultatul, Mihaela a precizat: “Adevărat 100 % “. Prin urmare este de acord cu rezultatul generat de aplicație: Nu există problemă care să nu poată fi soluționată!”, ceea ce înseamnă că este în continuare o femeie calculată.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro