MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2018 15:46

Povestea de dragoste dintre Gigi Becali și nepoata lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. Relația neștiută cu Camila Mândra

Distribuie

Gigi Becali a trăit o poveste de amor cu nepoata fostului președinte al României, Gheorghe Gheorghiu-Dej, cel care, de altfel, le-a prigonit pe neamurile omului de afaceri.

Gigi Becali este căsătorit cu Luminița și au împreună trei fete: Teodora, Alexandra și Cristina.

Despre amorurile din tinerețe ale omului de afaceri nu se cunosc decât foarte puține lucruri. O poveste de dragoste neștiută a lui Gigi Becali, nașul lui Cristi Borcea, este cea cu nepoata fostului președinte al României, Gheorghe Gheorghiu-Dej, Camila Mândra.

Relația dintre Gigi Becali și Camila Mândra a durat cinci ani. Camila făcea parte din familia celui care le-a prigonit pe neamurile omului de afaceri, însă acesta n-a mai ținut cont de trecut când a fost orbit de dragoste.

Dezvăluirea despre trecutul amoros al lui Gigi Becali a fost făcută de celebrul cafegiu Gheorghe Florescu.

Gigi Becali a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoata care a fost la un moment dat adoptată de Gheorghe Gheorghiu- Dej, doamna Camila Mândra Gheorghiu', povestea Gheorghe Florescu.

Cei din familia lui Becali au avut mult de suferit pe vremea lui Dej. Ăsta a fost cel mai mare asasin al României! Comuniştii nu-i aveau la inimă pe machidoni, pe care îi acuzau că simpatizau cu mişcarea legionară, aşa că i-au deportat, i-au torturat şi i-au omorât pe mulţi dintre ei, la ordinele lui Dej… Cum de-a fost posibil ca Gigi, care ştia această poveste, să aibă o relaţie cu o rudă a celui care i-a prigonit neamul? Cam ciudat, nu-i aşa?', mai spunea cafegiul.

S-a spus chiar că Gigi Becali și-ar fi pierdut virginitatea în timpul unei partide de amor cu Camila Mândra.

Camila l-a făcut pe Gigi, nu el pe ea, dacă înţelegeţi ce vreau să spun. Era o femeie focoasă, iar Gigi era timid, mai ruşinos. E foarte posibil ca din acest motiv să nu recunoască acum această dezvăluire', mai afirma Gheorghe Florescu.


Citește și: EXCLUSIV / OLAF confirmă pentru Libertatea ancheta de la Metrorex: Sunt acuzații de nereguli pentru linia 5 de metrou'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii