25 Mar. 2016 23:30 Andreea Archip

VIDEO EXCLUSIV/ Apetitul sexual al lui Ilie Năstase o îngrozește pe Brigitte: „Dacă era mai tânăr, mă înșela toată ziua”

Distribuie

Ilie Năstase și Brigitte Sfăt formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul autohton. Diferența mare de vârstă dintre ei, respectiv 30 de ani, nu este un impediment, cum ar crede unii.

Spre uimirea tuturor, Brigitte nu și-a dorit vreodată ca partenerul ei de viață să fie mai apropiat de vârsta ei.

“Are farmecul lui așa cum este. Cu siguranță dacă ar fi fost mult mai tânăr, ar fi fost și mult mai plin de el și m-ar fi înșelat toată ziua. Am auzit că a fost un mare crai și eu urăsc astfel de bărbați”, a declarat, pentru Libertatea, Brigitte Sfăt la avanpremiera filmului “Batman vs Superman”, unde a venit însoțită de fiica ei.

brigitte nastase bun

Faima căpătată de fostul mare sportiv nu este o legendă urbană, iar bruneta s-a convins singură. Potrivit mărturisirilor ei, Nasty ar fi călcat strâmb în urmă cu trei ani, pricinuindu-i o suferință cumplită. Deși este o femeie vulcanică, nu a luat atunci o decizie la nervi, ci a vrut să își salveze relația. Așa că fostul model a decis să îl ierte. O dată deschisă cutia Pandorei, au ieșit la iveală detalii picante despre relația lor.

Amanta lui Nasty a scăpat de bătaie

“M-a înșelat! S-a întâmplat după căsătoria noastră. A crezut că gata, mi-a oferit ceea ce mi-am dorit și m-a înșelat. A revenit la vechile obiceiuri. Acum, nu știu, el spune că nu s-a mai întâmplat, dacă s-ar mai întâmpla vreodată, nu l-aș mai ierta”, ne-a povestit ea cel mai greu moment al relației lor și l-a  avertizat public asupra intențiilor ei.

Totul a pornit de la niște mesaje pe care Ilie Năstase le primea de la o femeie. Suspiciunile brunetei s-au dovedit a fi întemeiate, iar Nasty s-a văzut nevoit, în cele din urmă, să își mărturisească păcatele. “Da, sunt sigură. Mi-a recunoscut el. Nu o cunosc pe fată, spre fericirea ei”, a precizat doamna Năstase. Altfel, ce ar fi pățit? “În comă undeva, nu știu, cu siguranță!”, a adăugat ea râzând. Deși l-a iertat pentru infidelitate, ea nu a putut să dea uitării acel episod. “Nu am trecut nici acum. Ilie va avea tot timpul o bilă neagră”, a conchis ea. Brigitte Sfăt este cea de-a patra soție a lui Ilie Năstase.

FOTO: Gabriel Pătruț

 

Comentarii