1. Shanghai Fortress (2019) 

Shanghai Fortress e un film de acțiune regizat de Teng Huatao și produs în China. Acțiunea se petrece în viitor, în anul 2035, iar orașul Shanghai se apără în fața unui atac al extratereștrilor, care au distrus mai multe orașe de pe întregul glob pentru a obține sursa lor principală de energie. Deși pare o poveste captivantă, nu a reușit să strângă aprecierile dorite. „Acest lucru a arătat atât nemulțumirea publicului față de film, dar și că speranțele pentru un SF chinez au fost spulberate. În calitate de regizor, am responsabilitatea finală pentru asta. Îmi pare foarte rău”, a transmis Teng Huatao pe rețelele de socializare. 

2. Gods of Egypt (2016)

Alex Proyas a regizat Gods of Egypt, iar din distribuția peliculei fac parte Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau și Brenton Thwaites. Filmul se desfășoară într-o versiune fictivă a Egiptului Antic. Motivul pentru care a primit o mulțime de critici are legătură cu decizia de a include în mare parte actori albi, iar fanii au considerat că nu au fost reprezentați oamenii acelei comunități. „Îmi cer sincer scuze celor care sunt jigniți de deciziile pe care le-am luat”, a spus regizorul filmului. 

3. Mallrats (1995)

REPORTAJ. Lupta pentru ziua de mâine, într-un talcioc din Capitală: „Mi-am păstrat un costum pentru înmormântare”
Recomandări
REPORTAJ. Lupta pentru ziua de mâine, într-un talcioc din Capitală: „Mi-am păstrat un costum pentru înmormântare”

Mallrats prezintă doi prieteni buni, care sunt părăsiți de iubitele lor și încearcă să depășească momentul mergând la mall. Kevin Smith, regizorul filmului, nu a fost încântat atunci când a apărut și și-a exprimat nemulțumirea, precizând faptul că pelicula a eșuat la box-office și că nici criticii nu au lăudat proiectul. „Ani la rând, am vorbit în glumă despre Mallrats și mi-am cerut scuze în glumă pentru asta.”

4. Batman & Robin (1997)

Publicul își dorea cu nerăbdare să vadă Batman & Robin, un film în care faimoșii protagoniști se luptă cu răufăcători. Regizorul filmului, Joel Schumacher, și-a cerut scuze pentru că a spulberat așteptările. „Vreau să-mi cer scuze fiecărui fan care a fost dezamăgit pentru că eu cred că le datorez asta. O mare parte a fost alegerea mea”, a zis el pentru Vice. George Clooney, care l-a interpretat pe Batman în film, a declarat într-un interviu în cadrul The Graham Norton Show că pelicula din 1997 a fost „un dezastru”.

Citește continuarea pe elle.ro.

ARTICOL PRELUAT DE PE ELLE.RO

Nu se mai ascund! După scandalul despărțirii, vedeta a ales să publice prima imagine cu cea pentru care a părăsit-o pe mama copiilor săi
GSP.RO
Nu se mai ascund! După scandalul despărțirii, vedeta a ales să publice prima imagine cu cea pentru care a părăsit-o pe mama copiilor săi
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.