O emoție brută și puternică, furia a fost creditată pentru că a inspirat liderii mondiali, a incitat conflicte majore, a facilitat schimbări mari și a lucrat pentru a inspira unele dintre marile mișcări care au măturat lumea noastră. Adesea privită ca o influență negativă, furia canalizată corect poate fi o forță puternică, de neoprit în lume.

Aparuta în mod natural, furia este un răspuns la o durere fizică sau emoțională din viața noastră. Pentru a învăța cum să gestionăm aceste sentimente și să le folosim în avantajul nostru, trebuie mai întâi să identificăm modul în care avem cele mai multe șanse să reacționăm. Cu toții am fost acolo la un moment sau altul – țipând la mașina care tocmai ti-a taiat calea, trântind ușa după o ceartă sau innebunind cand un prieten sau un membru al familiei aduc în discuție un subiect delicat. Identificarea modului în care răspundem la diverse situații ne va permite să găsim cea mai bună modalitate de a controla aceste răspunsuri, evitând o situație potențial jenantă.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Ai o parte întunecată, iar asta te face incredibil de irascibil. Siguranța ta scurtă te poate duce la lovituri intense și fără avertisment asupra nimănui în orice moment, chiar dacă te poate pune în probleme. Tu ești persoana care va ataca un angajator sau va porni o ceartă în mijlocul unei întruniri publice oficiale. Acest lucru îi va face deseori pe alții să simtă că trebuie să meargă pe coji de ouă în jurul tău, făcând tot ce pot pentru a evita să te scoată la drum. Vestea bună este că furia ta, deși explozivă, este de scurtă durată și, odată ce ai eliberat-o, uiți repede ce te-a supărat și mergi mai departe.

INTERVIU. „Nicolae Ciucă? Eu nu cred că putem vorbi de o persoană autonomă care răspunde la acest nume”
Recomandări
INTERVIU. „Nicolae Ciucă? Eu nu cred că putem vorbi de o persoană autonomă care răspunde la acest nume”

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Independent și încăpățânat, refuzi să arăți că ești supărat sau rănit în majoritatea situațiilor, deoarece a fi rănit ar însemna că au descoperit o gaură în armură pe care te prefaci că o porți tot timpul. Din acest motiv, este incredibil de ușor să-ți declanșezi furia. Îți interiorizezi frustrările, devenind ocazional puțin agresiv, pasiv, dar în cea mai mare parte eliminând-o. Dacă cineva te împinge prea departe sau te rănește prea des, pur și simplu îl vei elimina din viața ta fără nicio explicație. Ai prefera să înfrunți lumea singur decât să stai alături de oameni care nu merită încrederea ta. Acestea fiind spuse, dacă cineva îi rănește pe cei de care îți pasă, atunci va vedea toată mânia Taurului.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Îți trăiești viața ca doi oameni separati înfășurați într-unul singur, gemenii. De obicei, ești mai degrabă echilibrat. Totuși, atunci când furia ta stăpânește, totul este aruncat pe fereastră. Nu ai neapărat un temperament, în sensul că nu explodezi și nu te lovești de oamenii care te rănesc. În schimb, prezinți schimbări incredibile de dispoziție, sărind înainte și înapoi între cele două părți ale minții tale. Pentru cei din jurul tău, asta înseamnă că vei fi rapid să te răzgândești cu privire la orice problemă care ar putea apărea, derutând pe alții și chiar pe tine însuți. Vei insista asupra acestei dureri pentru o vreme, ridicând-o în mod repetat și fluturand-o în fața persoanei care ți-a greșit, dar cu timpul frustrarea ta va începe să dispară.

„O să fac o crimă în patru ore”. Autoritățile au ignorat semnele radicalizării adolescentului german care a ucis o pensionară la Mediaș.  INVESTIGAȚIE LIBERTATEA-DER SPIEGEL
Recomandări
„O să fac o crimă în patru ore”. Autoritățile au ignorat semnele radicalizării adolescentului german care a ucis o pensionară la Mediaș. INVESTIGAȚIE LIBERTATEA-DER SPIEGEL

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

ARTICOL PRELUAT DE PE SFATULPARINTILOR.RO

Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Belucci, i-a dat un tablou de Grigorescu”
GSP.RO
Pentru cine a părăsit-o Ilie Dumitrescu pe Nela, mama primilor 2 copii: „Semăna cu Monica Belucci, i-a dat un tablou de Grigorescu”
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.