MENIU CAUTĂ
14 Mar. 2018 05:59

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Indian Wells de Daria Kasatkina. O grijă în minus pentru Simona Halep

Distribuie

Caroline Wozniacki a fost eliminată de la Indian Wells de Daria Kasatkina. O grijă în minus pentru Simona Halep.

Liderul mondial își întărește poziția în clasamentul mondial, după ce Caroline Wozniacki a pierdut, în zorii acestei zilei, la Indian Wells, 4-6, 5-7 cu rusoaica Daria Kasatkina, după un meci de o oră, 40 de minute și 7 secunde care a avut loc în ziua a 9-a a turneului.

Mai mult, românca își va spori avansul față de principala urmăritoare, Caroline Wozniacki, cea care ocupă acum locul secund în ierarhia WTA și care a învins-o pe româncă în finala de la Australian Open.

În topul amintit, Halep și Wozniacki sunt despărțite de 400 de puncte. Simona are acum 7.965 de puncte, iar Caroline – 7.525 de puncte. Garbine Muguruza, Spania, aflată pe locul 3 WTA, are 6.175 de puncte (AICI, tabelul cu puncte).

Daneza, cap de serie numărul 2 la Indian Wells, nu ar fi trecut pe primul loc în clasamentul mondial nici dacă ar fi câștigat turneul californian.

Nordica a avut 3-0 în primul set și 5-4 cu serviciul, în manșa a doua

Daria Kasatkina i-a pus probleme mari Carolinei, deși a avut un început de meci moale. Nordica a avut, în primul set, 3-0 și mingi de 4-0. S-a terminat, totuși, 6-4 pentru Kasatkina, favorita 20 a competiției.

În setul doi, Kasatkina a condus cu 3-2 și break avans. Nordica n-a cedat, a făcut break-ul cu care a echilibrat manșa, apoi a luat meciul pe cont propriu. Părea că vom asista la o revenire de campioană a nordicei, care a luat 3 game-uri la rând, dintre care două contra serviciului, iar la 5-4 a servit pentru a egala la seturi.

N-a fost în stare să fructifice avantajul propriului serviciu, permițându-i Dariei să egaleze la 5, apoi închidă setul, înainte de a se ajunge la tie-break.

 

Loading...
Comentarii