MENIU CAUTĂ
20 Oct. 2011 09:49

2.000 de oameni au participat la funeraliile lui Chauncey Hardy

Distribuie

Au fost prezenţi mama, Ola Mae, surorile Onnalise şi Jada, alte rude, Dave Bike, antrenorul lui Hardy la Sacred Heart University, foşti colegi din echipa facultăţii şi mulţi prieteni. Anthony Latina, ”secundul” de la Sacred Heard Pioneers, a luat cuvântul primul în momentul în care pe fundal se auzea melodia ”I was here”, semnată Beyonce: ”E o zi ploioasă, până şi cerul plânge la această ceremonie. Ultima zi din viaţa lui Chauncey a fost cea mai bună zi din viaţa lui de sportiv. Putea avea o carieră uriaşă pe Pământ, o va avea acum în Rai”.

Surorile i-au făcut o poezie: 'Erai Michael Jordan al nostru!'
Reverendul Kim Cotton, de la biserica baptistă Zion, a adăugat: 'A iubit şi a fost iubit. În mod deosebit aici, în Middletown, unde toţi ne aveam ca fraţii'. Fost coleg de liceu, la Xavier, Bill Garrity a declarat în 'Connecticut Post': 'Îmi aduc aminte că i-am spus cândva că zâmbetul nu i-l va lua nimeni, niciodată. Când privesc acest coşciug, îmi dau seama că nu mai contează nimic în viaţă'. Valerie Smith a citit o poezie dedicată de cele două surori, Onnalise şi Jada fratelui lor. 'Ai fost Michael Jordan al nostru, tu ne-ai inspirat pentru a ne urma visele noastre şi ne-ai arătat că cerul era limita”, au spus fetele. K’zell Wesson (31 de ani), baschetbalist american la Turk Telekom (Turcia), dar şi alţi jucatori-veterani, ce joacă în afara SUA, au contribuit cu donaţii pentru a ajuta familia Hardy.

Amurgul de zâmbete
În final, au fost citite câteva vorbe subliniate de Chauncey într-o carte de rugăciuni: „Aş dori să părăsesc această lume pe un amurg de zâmbete… Aş dori lacrimile celor întristaţi să se usuce de soare… de amintiri fericite, că am lăsat ceva în urmă”.
Foto: www.giurgiuveanul.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii